Nadležni Facebook prijatelji
V zraku · buzz buzz

Vsi imamo Facebook prijatelje, ki nam gredo s svojim početjem na tem družbenem omrežju pošteno na živce. Koga je smiselno tolerirati in koga ne? Če imate med svojimi prijatelji koga od spodaj naštetih, ga lahko mirne duše odstranite s svojega seznama prijateljev. To so Facebook prijatelji, ki so najbolj zreli za ”odstrel”.

Vsi imamo Facebook prijatelje, ki nam s svojim početjem parajo živce – bodisi objavljajo neumne fotografije, komentirajo politično dogajanje ali nenehno posodabljajo svoj status. Od tega je naših resničnih prijateljev v resnici razmeroma malo, kajti večinoma gre za znance ali pa še to ne. Ste kdaj pomislili, da bi vse te t. i. prijatelje izbrisali s seznama? ”To pa je ja nesramno,” pravite. Toda pomislite. Prav številne objave teh osebkov, od katerih vam gredo marsikatere pošteno na živce, vam tratijo dragocen čas in po nepotrebnem pijejo kri ter vas oddaljujejo od resničnega razloga, zaradi katerega ste prišli na Facebook.

PREBERITE ŠE: Facebook: satirične ilustracije o Facebooku, ki še kako držijo

Ste vedeli, da obstaja mednarodni dan neprijateljstva (International Unfriend Day)? Tega praznujemo 17. novembra in je najprimernejši čas, da ”odprijateljite” nekatere prijatelje, ki vam s svojim početjem na Facebooku povzročajo sive lase. V nadaljevanju si oglejte, kateri so Facebookovi prijatelji, ki so zreli za ”odstrel” in jih lahko s seznama prijateljev odstranite brez kančka slabe vesti. In za to vam ni treba čakati na november.

To so nadležni Facebook prijatelji, zreli za ”odstrel”:

Ponosni staršiOdpri galerijo
Neverjetne fotografije iz OI Rio 2016 Rio 2016: neverjetne fotografije olimpijskih športnikov, ki vas bodo osupnile Baletniki na ulicah New Yorka. Omar Rombles: baletniki zavzeli ulice New Yorka Kako biti srečen v službi? 6 preprostih nasvetov, kako biti srečen v službi Tatuji Rio 2016 Rio 2016: najlepši tatuji, ki smo jih opazili na olimpijskih igrah v Riu · ·