HAIRCHALK GAMME2
V zraku · buzz buzz

Ob dnevu žena pripravljamo novo nagradno igro v sodelovanju z L’Oréal Professionnel. Eni srečnici bomo podarili INOA barvanje las in oblikovanje pričeske po želji, še dve pa bosta lahko preizkusili najnovejši produkt, barvno kredo Hairchalk!

Vse imamo rade pričeske, ki so posebne, navdušujejo pa nas tudi nekoliko bolj odbite frizure, za katere pa same le redko zberemo pogum. Zato je za vse, ki se rade z lasmi občasno poigramo, odlična rešitev nova kreda za lase L’Oréal Professionnel Hairchalk. Od modre in roza, pa vse do bronaste barve lahko izberemo, najbolj pa razveseljujeta dejstvi, da Hairchalk lahko na lase nanesemo kar doma, barvo pa s tremi pranji lahko tudi speremo. Tako nam ni treba skrbeti, da bomo na poslovnem sestanku čez nekaj dni videti premalo “poslovno”.

Oglejte si, kako lahko Hairchalk na lase nanesete doma.

Hairchalk je na voljo v prosti prodaji v petih odbitih in treh nekoliko bolj umirjenih odtenkih, s čimer lahko svojo frizuro spreminjamo skoraj tako pogosto kot menjavamo čevlje. Ne glede na to, ali smo svetlolaske ali temnolaske, z roza Sweet Sixteen pink, viola First Date Violet, temno modro Blue Ocean Cruise, svetlo modro Garden Party, oranžno Coral Sunset, bronasto Bronze Beach, kavno Coffee Break in črno Black Tie, bodo naši lasje zasijali v edinstveni luči.

V galeriji si oglejte primere stajlingov s Hairchalkom!

Odpri galerijo

L’Oréal Professionnel pa v salonih navdušuje tudi s svojimi INOA barvami, prvimi barvami na svetu, ki ne vsebujejo niti odstotka amoniaka, temeljijo pa na tehnologiji ODS² (Oil Delivery System²).

In ravno barve INOA ter krede Hairchalk podarjamo v tokratni nagradni igri. Ena srečnica bo namreč prejela barvanje in oblikovanje pričeske po želji v trzinskem salonu Marsanas, dve srečnici pa bosta prejeli kredo Hairchalk z odtenkom po lastni izbiri.

Ker tokratno nagradno igro posvečamo ženskam, je dan žena izvrstna priložnost za žreb. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in zadenite L’Oréal Professionnel razvajanje!

Sodelujejo lahko le naši Facebook sledilci. Nam že slediš?!

NAGRADNO VPRAŠANJE:Na kateri tehnologiji temelji INOA barva za lase prihodnosti?

a) Na tehnologiji amoniaka.
b) Na tehnologiji ODS² (Oil Delivery System²).
c) Na tehnologiji barvnih kred.

Nagrajenke na nagradne igre so:
* Anja Kenk – prejme barvanje in oblikovanje pričeske po želji v trzinskem salonu Marsanas
* Katja Žlebir prejme kredo Hairchalk z odtenkom po lastni izbiri
* Polona Kozic prejme kredo Hairchalk z odtenkom po lastni izbiri

Nagrajenke boste o načinu prevzema nagrade obveščene po elektronski pošti.

oskarji Oskarji 2014: In veliki zmagovalci večera so … 200260582-001 Kako si polepšamo (ponedeljkova) jutra Najlepše minimalistične tetovaže islands-office-storage-unit-21 Multi funkcionalen pisarniški element, ki ga lahko zavrtite · ·