Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo
Utrip mesta · zdravje & lepota

Te dni je čas, da dame poskrbimo za gladko kožo poleti, še najraje doma in s čim manj vloženega časa. Philipsov depilator Satinelle Prestige BRE640/00 z ergonomskim S-ročajem in kar 8 priročnimi nastavki poskrbi za nežno in udobno uporabo, tudi na obrazu.

City magazine vam za gladke poletne dni podarja Philipsov depilator Satinelle Prestige BRE640/00 za mokro in suho uporabo.

Njegov poseben sistem dlačice privzdiguje, da jih izpulimo v celoti in preprečimo vraščene dlačice, zaobljeni keramični diski bliže koži pa poskrbijo za boljše rezultate in nežnejšo depilacijo.

Še pred rabo, lahko tudi pod prho ali v kadi, s posebnim nastavkom kožo zmasiramo in tako ublažimo učinke depilacije. S ščetko za piling odstranimo še odmrle kožne celice in si tako nivo nege v profesionalnem salonu ustvarimo kar doma. Edinstvena lučka pa že vmes poskrbi, da opazimo tudi najbolj drobne dlačice, ki nam sicer povzročajo največ preglavic.

PREBERITE ŠE: Televizorji Philips AmbiLux – eksplozija barv sredi dnevne sobe

Nagradna igra je zaključena!

Nagrajenka je Iva Brinovšek.

cover-zoya-nagradna Nagradna igra: Zoya goes pretty – maslo za nego kože Načelo 80/20 Je to ključno prehransko načelo za vitko postavo? Sladoledna dieta Ste že slišali za dieto s sladoledom? mTABLET - slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva. mTABLET – slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva ·