Philips nagradna igra
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pravilnega umivanja zob so nas učili že v vrtcu, pa potem v osnovni šoli, a očitno smo sedeli na ušesih, kajti raziskave kažejo, da si več kot 80 odstotkov ljudi ne zna pravilno umivati zob. K sreči nikoli ni prepozno, da se tega znova naučimo. Pri tem je poleg tehnike pomembna tudi izbira zobne ščetke. S Philipsovo električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean boste najlažje in najučinkoviteje prišli na zeleno vejo, ko gre za ustrezno ustno higieno. Eno takšno Philipsovo premium električno zobno ščetko podarjamo, zato le sodelujte v naši nagradni igri! Za vaše zdravje gre!

Do Philipsove električne zobne ščetke Sonicare DiamondClean lahko pridete tako preprosto kot do snežno belih zob z omenjeno zobno ščetko, ki uporablja edinstveno sonično tehnologijo. S to ščetko boste imeli prvič v življenju zobe zares čiste in nasmeh, ki ga boste želeli pokazati celemu svetu.

PREBERITE ŠE: Si znaš pravilno umiti zobe? Ščetkaj se s sonično tehnologijo!

In glede na to, da ima kar 98 odstotkov Slovencev parodontozo (bolj ali manj napredovano obliko), se zdi, da je naš odnos do lastnega zdravja mačehovski ali pa imamo napačen pristop. V spodjem posnetku si oglejte pravilno tehniko ščetkanja zob z električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean, nato pa odgovorite na nagradno vprašanje in z malo sreče bo ščetka vaša!

Nagradna igra je zaključena:

Pravilni odgovor se glasi:
c. 31 tisoč

Dobitnica Philipsove električne zobne ščetke Sonicare DiamondClean je PETRA ROZINA. Čestitamo!

Sonično ščetkanje Si znaš pravilno umiti zobe? Ščetkaj se s sonično tehnologijo! Hrana Presenetljiva hrana, ki jo lahko jemo med dieto 25152070fe6b1012851e831b03c26f17 Pranamat Eco: podloga, ki lajša stres in bolečino Krokodilje olje Krokodilje olje: prednosti enega izmed najbolj dragocenih olj · ·