Shiseido Sun
Utrip mesta · zdravje & lepota

Da boste dobro pripravljeni na letošnje poletje, smo za vas pripravili nagradno igro, kjer bomo podarili izdelke priznanih blagovnih znamk za zaščito pred soncem, večjo zagorelost in zaščito po sončenju.

Pozorno preberite spodnje tekste in odgovorite na nagradno vprašanje! Mogoče boste eden izmed srečnežev in boste prejeli enega od izdelkov omenjenega v tej nagradni igri.

Ste bili po koncu vročega dneva že kdaj opečeni, pa čeprav ste si redno in temeljito nanašali zaščitne izdelke? Shiseidova ekskluzivna SuperVeil-UV 360™ tehnologija, je zdaj ob stiku z vodo še močnejša in še bolj učinkovita. Lahko torej plavate, se igrate, škropite, športate … in uživate na soncu vedoč, da ima nova tehnologija WetForce vodo rada prav toliko kot vi, saj zaščitna krema ni zgolj vodoodporna, temveč vodo uporablja v procesu zaščite.

Pri blagovni znamki Lancaster se zavedajo, da je lepo porjavela polt rezultat visokokakovostne zaščite. Zato v formuli nove generacije ponujajo najširši spekter zaščite pred soncem doslej. S povabilom »drznite si porjaveti« naznanjajo novo dobo porjavelosti, ki s pomočjo infrardeče tehnologije skrbi za popolno zaščito kože pred poškodbami sonca in hkrati nudi čudovito bronasto zagorelost. Linija izdelkov Lancaster Sun Beauty s pomočjo posebnih zaščitnih filtrov nudi fotostabilno UVA in UVB zaščito kože ter edinstveno infrardečo zaščito s kombinacijo treh sestavin, ki učinkovito odbijajo IR žarke. Za popoln užitek na soncu so vsi izdelki oplemeniteni s posebno poletno dišavo, ki s čutnostjo in svežino nemudoma osvoji naša čutila. Drznite si porjaveti. Varno in brez skrbi.

Collistar Balzam po sončenju z izredno bogato teksturo je idealna nega za vse tiste, ki želijo občutiti takojšnjo mehkobo in dobro počutje. Njegova skrivnost je v formuli na osnovi rastlinskih olj, vitaminov,aloe vere, glicerola in rastlinskih izvlečkov z intenzivnim delovanjem, ki kožo hrani in jo izdatno vlaži. Po sončenju koža nujno potrebuje intenzivno nego in Collistarjev balzam vas ne bo razočaral!

Vprašanje:

Katero blagovno znamko odlikuje nova WetForce tehnologija?

a. Lancaster
b. Shiseido
c. Collistar

Prijavnica za sodelovanje v nagradni igri – Pripravimo se na poletje

Nagrajenci!

Izdelek Lancestar
Dorijan Plevnik

Izdelek Shiseido
Marjetka Strmec

Izdelek Collistar
Anja Jamsek

Najdražja šminka na svetu Razkošna L’Oréalova šminka je najdražja na svetu Kdaj piti kavo za njen boljši učinek? Ali znate pravilno piti kavo? Organic Ginger Ale Soda Ingver – Lepotni zaveznik številka 1 – Čudežne moči ingverja Komu komarji najbolj pijejo kri. Koga komarji najraje pikajo? ·