Hotel Kazbek, Dubrovnik, Hrvaška
Utrip mesta · destinacija

Soseda Hrvaška, polna naravnih lepot ter ena najbolj priljubljenih počitniških destinacij, se med drugim lahko pohvali tudi z luksuznimi hoteli, ki ponujajo popolno udobje. Uporabniki portala TripAdvisor so s svojim glasovanjem sestavili lestvico najboljših luksuznih hotelov na Hrvaškem za 2015, mi pa smo za vas povzeli sedem najboljših luksuznih hotelov, ki jih soseda Hrvaška ponuja v letu 2015.

Tukaj so najboljši luksuzni Hrvaški hoteli, kot so jih ocenili uporabniki portala TripAdvisor.

7. mesto: Hotel Esplanade, Zagreb, Hrvaška

Hotel Esplanade v Zagrebu je poln raznolikosti, glamurja, sloga in tradicije. Lepo opremljene sobe mešajo art deco dediščino ter sodobne elemente. Njihova dolga zgodovina prvovrstnih storitev, spektakularnih objektov ter hrane po neverjetni ceni, ki si jo lahko pravzaprav privoščimo, je ne samo arhitekturni biser, temveč tudi destinacija svetovnih filmskih zvezd, politikov, glasbenikov ter umetnikov. Cena nočitve je od 109,65 evra pa do 1360 evrov na noč.
W: www.esplanade.hr

Hotel Esplanade, Zagreb, HrvaškaOdpri galerijo

6. mesto: Hotel Bellevue, Dubrovnik, Hrvaška

Hotel Bellevue, ki kraljuje “vklesan” v pečino, ponuja mirno pribežališče, kjer se počutimo kot na lastnem otoku. Od trenutka, ko prispemo, se potopimo v svet razkošja, elegance in brezhibne postrežbe. Butični hotel se nahaja blizu starega mestnega jedra in združuje najboljše iz obeh svetov: hotel s petimi zvezdicami na pragu mesta iz 6. stoletja. Cena nočitve je od 106 evrov do 226 evrov.
W: www.adriaticluxuryhotels.com

Hotel Bellevue, Dubrovnik, HrvaškaOdpri galerijo

5. mesto: Villa Dubrovnik, Dubrovnik, Hrvaška

Villa Dubrovnik, eden najbolj ekskluzivnih in največkrat nagrajenih butičnih hotelov na Hrvaškem, ponuja neprimerljivo raven razkošja in sloga v eden izmed najbolj znanih hrvaških mest. Hotel, ki stoji na pečinah mesta Dubrovnik, je nekaj minut vstran od kulturnih znamenitosti mesta in mestnega jedra. S čudovitim pogledom na staro mesto in otok Lokrum, 56 sob v Villa Dubrovnik zagotavlja udobno namestitev, sodobno razkošje ter prefinjeno eleganco. Cena nočitve je od 235 evrov do 700 evrov.
W: www.villa-dubrovnik.hr

Villa Dubrovnik, Dubrovnik, HrvaškaOdpri galerijo

4. mesto: Hotel Kazbek, Dubrovnik, Hrvaška

Hotel Kazbek je luksuzni butični hotel s petimi zvezdicami, ki ga je daljnega leta 1573 kot svojo poletno rezidenco zgradila ena izmed dubrovniških plemenitih družin, Zamanja. Danes je hotel Kazbek v lasti švedske investicijske družbe Pervanovo. V celoti je obnovljen po najvišjih standardih – ohranil je svojo prvotno lepoto ter funkcijo kot poletna rezidence za goste z visokimi zahtevami po zasebnosti ter kulturi v kombinaciji s sodobno opremo. Ta impresivna vila se nahaja neposredno ob obali v zalivu Gruž, le tri kilometre vstran od starega mestnega jedra Dubrovnika. Cena nočitve je od 88,50 evra pa do 144 evrov.
W: www.kazbekdubrovnik.com

Hotel Kazbek, Dubrovnik, HrvaškaOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Top 10: Najboljše plaže na svetu po izboru popotnikov (2015)

3. mesto: Hotel Lone, Rovinj, Hrvaška

Hotel Lone v Rovinju je edinstveno zasnovan hotel, katerega zasnova predstavlja sinergijo funkcionalnosti, harmonije in elegance. Neoporečna mešanica luksuza, lepote, stila in kulturne dediščine butičnega hotela s petimi zvezdicami je izbira tako za prosti čas kot poslovne dogodke. 236 sob in 12 luksuznih apartmajev poseduje osnovne estetske vrednosti butičnega hotela, enostavne linije ter funkcionalnost, ki se z okolico združi v eno. Cena nočitve je od 82 evrov pa do vrtoglavih 2500 evrov na noč.
W: www.lonehotel.com

Hotel Lone, Rovinj, HrvaškaOdpri galerijo

2. mesto: Royal Princess Hotel, Dubrovnik, Hrvaška

Royal Princess Hotel v Dubrovniku ponuja 54 luksuzni sob (Deluxe Suite) in predsedniški apartma na 192 kvadratnih metrih, kjer se bomo zares počutili kot del kraljeve družine. Posebno pozornost so pri Royal Princess hotelu namenili opremljanju apartmajev, saj želijo zagotoviti izreden občutek udobja in luksuza za vsakega gosta. Hotel je primeren tudi za poslovne dogodke, kot tudi za obisk wellnessa in spaja. Cene nočitev se gibljejo od 103,50 evra do 400 evrov.
W: hotelroyalprincess.com

Royal Princess Hotel, Dubrovnik, HrvaškaOdpri galerijo

1. mesto: Hotel Monte Mulini, Rovinj, Hrvaška

Hotel Monte Mulini je butični hotel s petimi zvezdicami v Rovinju na Hrvaškem. Luksuzni hotel, ki uspešno kombinira naravne materiale ter udobje z elegantnim dizajnom, ponuja modernemu popotniku sprostitve polno pribežališče. Njihova prvovrstna ponudba, odlične storitve, izkušnje in znanje, ustvarijo popolno kombinacijo z okolico ter ponujajo idealno izbiro za počitnice, wellness in spa počitnice ali poslovno potovanje. Cena nočitve je seveda odvisna od sobe, ki jo najamemo, cene pa se gibljejo od 170 evrov do 467 evrov na noč.
W: www.montemulinihotel.com

Hotel Monte Mulini, Rovinj, HrvaškaOdpri galerijo
shutterstock_655368661 10+ idej za odličen enodnevni izlet na morje Nova Zelandija Nova Zelandija – zakaj jo moraš nujno obiskati 3042588-slide-s-3-these-before-and-after-shots-show-how-columbiaglacier1920x1200 2 NASA: fotografije, ki dokazujejo, kako hitro se spreminja naš planet 84388-full Mobilna hišica nov dom para, ki je pustil službo in potuje po ZDA · · · · ·