Georgia May Jagger
V zraku · buzz buzz

Prikupna dekletca so odrasla. Predstavljamo deset najlepših hčera slavnih in bogatih.

Predstavljamo vam deset lepotic, ki potrjujejo rek, da jabolko ne pade daleč od drevesa. To so najlepše hčere slavnih in bogatih.

10. Katie Cassidy

Katiein oče je David Cassidy (znan po vlogi v mjuziklu The Partrige Family). Je ena izmed tistih slavnih hčera, ki ji je uspelo ustvariti lastno kariero. Poznamo jo po vlogah v televizijskih serijah Arrow, Supernatural in Melrose Place.

9. Shayne Murphy

Eddie Murphy ima kar osem prelepih otrok. 19-letna Shayne gre po stopničkah svoje mame Nicole Murphy, saj želi postati manekenka.

8. Corinne Bishop

Jamie Foxx svojo prelepo hčerko pripelje na vsak rdeč tepih, na katerega je povabljen.

7. Lily Costner

Lily je ena izmed sedmih prelepih otrok igralca Kevina Costnerja.

6. Zoe Kravitz

Hčerka glasbenika Lennyja Kravitza je glasbenica in igralka. Kmalu si jo bomo lahko ogledali v filmu “Divergent”.

5. Riley Keough

Riley izhaja iz izjemno slavne družine. Je namreč ena izmed dedinj zapuščine slovitega Elvisa Presleya in hčera glasbenice Lise Marie Presley.

4. Petra Stunt (Ecclestone)

Če si otrok šefa formule ena, ti enostavno ne preostane drugega, kot imeti vse kar si poželiš. Petra je ena izmed najlepših hčera slavnih in bogatih, že od rojstva pa si želi postati modna oblikovalka.

3. Rainey Qualley

Hčerka igralke Andie MacDowell in modela Paula Qualleya predstavlja sanje vsakega najstnika.

2. Francesca Eastwood

Hčerka igralca Clinta Eastwooda in igralke Frances Fisher je leta 2013 prejela nagrado “Miss Golden Globe”, ki jo prejmejo otroci slavnih, ki so na dobri poti do lastne slave.

1. Georgia May Jagger

Če sta tvoja starša kontroverzni pevec Mick Jagger in lepotica Jerry Hall, ti je ime Georgia May Jagger in si najlepša slavna hčerka na svetu.

PicMonkey Collage Pasme sveta: Prikupni posterji razkrivajo poreklo več kot 200 pasjih pasem ilustratorke Lili Chin o-WAKING-UP-IN-THE-MORNING-facebook Kako postati jutranji tip človeka what-your-drink-choice-says-abou-1024x576 Kaj izbira alkoholne pijače pove o tebi? cover-dogs-7-trikov 7 enostavnih trikov, ki bi jih moral poznati vsak pasji lastnik · ·