Najlonke z motivi tatujev
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pravijo, da je odločitev, ali imeti tatu, tako težka kot odločitev, ali imeti otroka. Vsekakor gre za življenjsko zelo pomembno odločitev, pri kateri poti nazaj ni. A ni treba, da je tako težka in da s seboj nosi nepopravljive posledice. Verjetno mislite, da vam bomo predlagali začasen tatu, a se motite. Tokrat vam predstavljamo še boljšo rešitev, vsaj, če razmišljate, da bi si tetovažo omislile na nogah. Najlonke z ročno izdelanimi motivi tatujev.

Tatu je nekaj, kar z nami ostane za vedno. Zato marsikdo pri odločitvi okleva. A ni treba, da je tako. Bi radi imeli tatu, a ne za vse večne čase? Odločite se lahko za začasne tatu, še boljša odločitev pa so hlačne nogavice oz. najlonke TattooTightsTATUL z različnimi ročno naslikanimi motivi tetovaž (prevladujejo živalsko-rastlinski motivi).

PREBERITE ŠE: Zakaj dajejo ženske najlonke v zamrzovalnik in zakaj ta nasvet krvavo potrebuješ?

Prosojne najlonke, ki dajejo občutek, da imate lično potetovirano nogo, so na voljo v spletni trgovini Etsy. Silvana Ilieva motive riše s pomočjo stare azijske tehnike, kar se vidi po mehkobi in globini motivov, kakršnih tisk ne more doseči.

Najlonke z motivi tatujev:

Najlonke z motivi tatujevOdpri galerijo

30 modnih videzov za modni november 30 modnih videzov za modni november Neretuširane fotografije Jasmine Tookes Neretuširane fotografije Viktorijinega angelčka v modrčku za 3 milijone Jasmine Tookes in modrček Fantasy Bra. Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone naslovna-fotka-1000x500px-Lisca-Selection-Emotion (1) Nagradna igra Lisca: Podarjamo komplet spodnjega perila Lisca Selection · · · · · ·