Lapis butik
Utrip mesta · moda

LAPIS BUTIK, d.o.o., je največji izdelovalec, uvoznik in prodajalec nakita, mineralov in fosilov v Sloveniji. V ponudbi spletne trgovine LAPIS in tudi prodajalne Etno dar v Postojni najdete nakit iz biserov in poldragih kamnov, srebrn nakit, predvsem pa veliko izbiro kristalov v obliki priljubljenih kamnov po horoskopu (obeski, kamni na usnjeni vrvici, ročni kamni) ali pa večjih kosov kristalov, kot so različni fosili, špice kamene strele ali geode ametista.

LAPIS lahko obiščete na njihovem glavnem prodajnem mestu pri Postojnski jami (trgovina Etno dar) ali pa si vso ponudbo ogledate v spletni trgovini LAPIS (lapis-butik.si). Ob obisku trgovine – virtualne ali prave – zagotovo ne boste odšli praznih rok!

PREBERITE ŠE: Lapis: največja trgovina z minerali, kristali, nakitom in fosili v Sloveniji


frames-of-life-ad Očala, primerna za naš življenjski slog Lapis ogrlice Nagradna igra: 3x zavita ogrlica iz kristala po izbiri Nobu - torba z zamenljivim poklopcem Nagradna igra: torba NOBU – torba z zamenljivim poklopcem Luksuzne ročne ure Filippo Loreti Filippo Loreti: luksuzne ročne ure, ki si jih lahko privošči vsak! ·