27s_Dogs.JPG
V zraku · buzz buzz

Vsi imamo svoj trenutek šibkosti in ta trenutek je lahko še kako grenak. Tudi pri zvezdniki in slavnih ni nič drugače, konec koncev so samo ljudje. Katere so torej največje “blamaže” največjih svetovnih zvezd?

Največje “blamaže” največjih svetovnih zvezd:

Johnny Depp in Amber Heard v bizarnem videu

Javnost se je nedvomno zelo zabavala ob posnetku, v katerem sta Johnny Depp in Amber Heard, potem, ko so ju ujeli med tihotapljenjem svojih dveh psov v Avstralijo, državo izjemno prehvalila ter izpostavila njihov občutek za mir in red. Depp in Heard sta v celotnem posnetku dajala vtis, da so ju ugrabili, njuna igralska verodostojnost pa je brez dvoma padla.

Christina Aguilera na pogrebu Ette James

Na pogrebnih slovesnostih pokopa glasbene dive Ette James se je Christini Aguileri zgodila nesreča, ki je bila povezana z samovoljnostjo mehurja pop zvezde. Temu je sledilo pojasnilo, da se je topilo sredstvo za samoporjavitev. Deset let prej podobne razlage ne bi kupili od Fergie (Black Eyed Peas), ki se je med nastopom pač polulala. Pa tudi to je življenje!

Tom Cruise na Oprah

Ekstatičen Tom Cruise je pod vplivom sveže romance s Katie Holmes na Oprah Winfrey od sreče kar norel. Skakal je po kavču, okoli kavča, videti pa je bilo, da bo zlelel tudi pod kavč, na katerem je sedela zaprepadena Oprah Winfrey.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin

Jennifer Lawrence pade na podelitvi oskarjev

Padec, če se le konča srečno, lahko v nas izzove salve smeha. In podobno je bilo s padcem Jennifer Lawrence, ki je leta 2013 ob prejetju oskarja v cuamiju občutkov pred sto milijonsko množico padla po stopnicah. Podobna stvar se ji je pripetila tudi leto kasneje, ko je padla pred vhodom na prizorišče. Nihče ne ve, ali je bila to avtoreferenca ali le nerodnost uveljavljene igralke.

Travolta se zaplete z jezikom

Podelitev oskarjev se je izkazala kot odlična prilika ali pa nesrečen kontekst (kakor vam drago) za Johna Travolto, ki se je resnično namučil, da bi pravilno izgovoril ime pevke Idine Menzel.

Beyonce in ventilator

Skoraj grozljivo bi se lahko končala zgodba, ki jo je doživela Beyonce na svojem koncertu, ko so se ji lasje zapletli v velik ventilator. Lady Be se je s tem soočila pogumno in dostojanstveno ter tako celotno pesem odpela do konca.

Brexit Brexit: tako se internet norčuje iz izstopa Velike Britanije iz EU Torte z napako Torte z napako: slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno Če ima tvoj fant te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš! shutterstock_1523980235 Stevardese razkrile skrivnosti, ki nam jih letalske družbe prikrivajo! ·