Nakit z navdihom arhitekture in tehnologije
Utrip mesta · moda

Neskončno smo navdušeni nad novim modernim nakitom iz trgovinice Adorn Milk. To je nakit z navdihom arhitekture in tehnologije!

Nakit z navdihom arhitekture in tehnologije:

Monocircus

Japonski umetnostni in oblikovalski atelje Monocircus ustanoviteljev Kazunorija Takeishija in Lim Shing Ee proizvaja ne le 3D-tiskane modne dodatke, ampak je tudi aktivno vključen v arhitekturno in umetniško zasnovane projekte.

Bande des Quatres

Ravno tako je izjemna kolekcija Bande des Quatres. Navdih črpa iz tipografije z linearnimi in grafičnimi detajli, ki se opirajo na dela priznanih tiskarjev.

Konzuk

Konzuk si je prizadeval ustvariti nakit, ki bolj kot na običajne modne dodatke spominja na nosljivo arhitekturo. Kolekcija se zgleduje po oblikovalskih elementih, osebnih arhitekturnih in kiparskih elementih Karen Konzuk. Minimalistične oblike, edinstvena površinska tekstura in nekonvencionalni materiali definirajo modernistični estetski nakit Konzuk.

PREBERITE ŠE: Joga: asane za pozdrav pomladi

The Good Machinery

Pri The Good Machinery se unikatni nakit opira na igre z barvami. Vsi izdelki so ročno izdelani v Italiji.

Svetlana Jaćović (Svetlana Jaćović), kolekcija Kolekcija "S" // Collection S 3. dan LJFW: modna rapsodija tretjega večera ''Neolikan'' nakit Nakit za tiste, ki radi preklinjajo MiroMisljen (Miro Misljen), kolekcija Samotna gora // Lonely mountain 2. dan LJFW 2016: doza mode naravnost “v žilo” Ana Jelinič (Ana Jelinič), kolekcija: 798 Hz 1. dan LJWF 2016: vroče z modne piste v Ljubljani