d462061836a4220547d14ae1957b4c50_original
V zraku · buzz buzz

Verjetno ni osebe na planetu Zemlji, ki ni videla roza napihljivega flaminga, plavajočega v vseh morjih in bazenih sveta. Letos lahko pozabite na flaminga, ker največje face ležijo na napihljivi krsti.

Obstaja nešteto vodnih aktivnosti, hit vseh časov pa so napihljive blazine, ki so nekoč bile namenjene počivanju na vodi, danes pa so bolj v vlogi rekvizita za nastajanje najbolj hudih Instagram fotografij. Zadnja leta smo priča tudi veliki priljubljenosti ‘roza flaminga’, blazine, ki je sprva obnorela Instagram, nato pa smo jo lahko videli na vsaki obali in bazenu.

Kot vsaka novost je tudi flamingo naletel na privržence in sovražnike. Tisti, ki si te velike vodne igrače niste upali nabaviti zaradi obsodb javnosti, imate letos priložnost, da v polni luči zasijete na obali, a tokrat z napihljivo krsto.

Kanadska oblikovalca in prijatelja Ian Felton in Andrew Greenbaum sta ustvarila grozljivo napihljivo blazino, s katero boste svoje vodne zabave pripeljali na višjo raven. Kot sta zapisala na Instagramu, sta že pred tremi leti načrtovala ta projekt, a ker nista imela sredstev, jih zdaj zbirata na Kickstarterju. Potrebujeta približno 15.000 ameriških dolarjev za umestitev krste na prodajne police.

Če imate v žepu 120 ameriških dolarjev (preračunano 102,86 evra), boste  lahko v polni luči zasijali na obali. Za 399 dolarjev (preračunano 340 evrov) pa lahko dobite posebno tudi izdajo v zlati barvi.

View this post on Instagram

KICKSTARTER IS LIVE SMASH THAT LINK IN THE BIO

A post shared by Andrew Greenbaum (@andrew_greenbum) on

Boste tudi vi letos zaplavali v tem rekvizitu?

Galerija slik – Blazina v obliki krste

Blazina v obliki krste.Odpri galerijo
Nagneš glavo na desno, ko se poljubljaš? To je razlog! Nagneš glavo na desno, ko se poljubljaš? To je razlog! 1957: Javni supermarketi so predstavili svojo ponudbo dnevno svežega mleka, ki ga razvaža naokoli prodajalka v avtomobilu. 10 nenavadnih vintage fotografij, ki prikazujejo, kakšne so bile trgovine nekoč christopher-campbell-197901-unsplash 15 nenavadnih dejstev o človeškem telesu, ki jim težko verjamemo Takšno je življenje v zraku: stvari, o katerih stevardese ne želijo govorite Takšno je življenje v zraku: stvari, o katerih stevardese ne želijo govoriti · · · · · ·