Nasveti za dekleta: kako vzpostaviti dober odnos s svojim fantom
V zraku · buzz buzz

Fantje in dekleta so si biološko med seboj izjemno različni. Poleg tega pa se načina njihove vzgoje in vzpostavljanja identitete izjemno razlikujeta; zato ni čudno, da tudi odnose dojemajo na drugačen način. Velikokrat pride do raznoraznih konfliktov le zaradi različnih predstav, doživljanj in pričakovanj. Medtem ko se dekleta včasih počutimo izjemno pozorne in smo mnenja, da fantom nudimo vse, kar potrebujejo, pa imajo ti drugačne potrebe, na katere včasih niti ne pomislimo. Nasveti za dekleta: kako vzpostaviti dober odnos s svojim fantom vam lahko pomagajo, da zgradite mostove med prepadi nerazumevanja drug drugega.

Kako vzpostaviti dober odnos s svojim fantom:

Samostojnost

Večina zrelih fantov potrebuje občutek samostojnosti – lastne in dekletove. Samostojno dekle ni odvisno od svojega fanta, zato se je sposobno v večini primerov samo odločati. Prav tako ima svoje lastno mnenje, ki se ga ne boji izraziti.

Integriteta

Čeprav igra videz pri zaljubljanju določeno vlogo, pa  je na koncu osebnost dveh ljudi tisto pravo lepilo odnosa. Zrel fant bo spoštoval dekle z integriteto, visokimi moralnimi načeli in cilji.

Iskrenost

Iskrenost ni vedno najlažja pot. Je pa edina pravilna pot do trdnega in trajnega odnosa. Če želite zgraditi pristen odnos, bodite do svojega fanta iskreni – tudi, če je včasih to težko.

Spoštovanje

Ženske so z Venere in moški z Marsa – ali smo si prav zares tako zelo različni, je stvar debate, a zagotovo lahko trdimo, da je naša hierarhija potreb in vrednot drugačna. Ženska na primer potrebuje občutek ljubljenosti in varnost, medtem ko je za moškega najpomembnejše, da ga njegovo dekle spoštuje.

Prostor zase

Pomembna točka vsakega resnega odnosa je, da se naučimo dati svojemu partnerju prostor zase. Še posebno fantje potrebujejo čas, ki ga preživijo sami: takrat planirajo, analizirajo in načrtujejo prihodnost ter si postavljajo nove cilje.

PREBERITE ŠE: 22 lastnosti, po katerih prepoznate nezrelega moškega


Nessie Je ta fotografija dokaz, da morska pošast Nessie zares obstaja? Vrsta pred blagajno Katero vrsto pred blagajno izbrati, da boste najhitreje na vrsti? Živali s smešno pozicijo oči. Tako bi bile videti živali, če bi imele oči tam kot ljudje Fotografiranje Eifflovega stolpa ponoči je brez dovoljenja nezakonito. Fotografiranje Eifflovega stolpa v nočnem času je kaznivo dejanje!