5cb6d3478af6d-More-Comics-With-Twisted-Endings-Part-3-5cb03a422c3e5__880
V zraku · buzz buzz

Pisatelj Ehud Lawski in ilustrator Yael Nathan ustvarjata stripe, ki nas s svojim preobratom na koncu popolnoma presenetijo. Predstavljamo vam tri njune nove stvaritve. V spodnjih videogalerijah so predstavljeni strašljivi stripi s presenetljivim obratom. Preberite pa jih previdno in na lastno odgovornost!

To so strašljivi stripi s presenetljivim obratom! Nastali so izpod peresa Ehud Lawskina in izpod čopiča Yael Nathan. Gre za strašljive zgodbe, ki so na prvi pogled popolnoma normalne, končajo pa se s strašljivim preobratom. Priporočamo pa, da jih ne gledate tik pred spanjem, še posebej, če vas je rado strah – vsekakor to niso stripi za ljudi z občutljivim želodcem.

Stripe si lahko ogledate v spodnjih fotogalerijah.

Tattoo Artist

Odpri galerijo

Nevihta

Odpri galerijo

Kurzweilov časovni stroj

Odpri galerijo

So vam všeč? Več stripov in zabavnih ilustracij lahko najdete tukaj.

primark slovenija 2019 Primark Ljubljana 2019: znan je točen datum odprtja trgovine Primark valerie-elash-623423-unsplash Takšna je prava dama: 10 stvari, ki te ločijo od ‘navadnih’ žensk ezgif.com-webp-to-jpg (83) Ko stopiš na tehtnico, se zavedaj, da nobena številka na tem svetu ne ve, kdo si! shutterstock_1295839972 Dokazano: ženske spijo bolje ob psih kot ob moških! ·