Tuš Nebia prinaša povsem novo obliko užitka med prhanjem
Utrip mesta · dom

Z varčnim tušem Nebia, ki ga sestavljata inovativna pršna glava in tuš ročka, boste med prhanjem porabili kar 70 odstotkov manj vode, a se zato ne boste odpovedali niti kapljici užitka, ki ga prinaša. Da gre za revolucionaren kopalniški set, ki bo doprinesel k bolj odgovornemu ravnanju z naravnimi viri ne da bi se tega sploh zavedali, priča tudi dejstvo, da je med investitorji v istoimensko zagonsko podjetje iz San Francisca tudi predsednik uprave Appla Tim Cook.

Če niste bili navdušeni nad bodečimi zavesami Spiky, je varčen tuš Nebia precej bolj prijeten način kako se prhati bolj varčno. Gre namreč za revolucionarno pršno glav in tuš ročko s katerima boste porabili kar 70 odstotkov manj vode, a ne na račun užitka. Skrivnost Nebie (sistem lahko montirate sami) je v tem, da razprši vodo na milijone drobnih kapljic, s čimer ustvari 10-krat več površine za prhanje kot običajna glava oziroma ročka. Rešitev ni poceni, saj vas po žepu udari s preračunanimi 240 evri, a investicija se vam bo hitro povrnila (glede na povprečno porabo vode to pomeni v manj kot dveh letih).

PREBERITE ŠE: Spiky – bodeče zavese za prho, ki vas prisilijo, da se po štirih minutah nehate tuširati

Kljub temu, da ste se tuširali že tisočkrat, še nikoli niste izkusili slasti prhanja, kot ga ponuja Nebia. Tu je namreč govora o povsem novi izkušnji, ki je naravnost božanska, saj vas kapljice dobesedno božajo. Z Nebio in njeno patentirano ”šobo” pride tudi več vode v stik s telesom, da je to bolj čisto in hidrirano, istočasno pa porabite manj vode kot običajno. Le pazite, da vas toliko ne zasvoji, da boste s tem izničili njeno prirojeno varčnost. Prednaročite ga lahko na Kickstarterju.

Tuš Nebia prinaša povsem novo obliko užitka med prhanjemOdpri galerijo
V trendu so knjižnične lestve Knjižnične lestve – nov trend pri opremljanju doma Tritensil združuje nož, vilice in žlico Hibridni pribor Tritesil – vilice, žlica in nož v enem Praktično nevidni umivalnik Kub Kub – skoraj nevidni umivalnik za kopalnico Svetilka za dom Light 5+5 Light 5+5: Svetilka za dom, ki jo je navdihnila Rubikova kača · ·