Projektor Nebula Cosmos
V zraku · tehnologija · gadgeti

Izvrstna nova projektorja Nebula Cosmos in Cosmos Max lahko zlahka zamenjata vaš domači televizor.

Filme in serije si doma največkrat ogledamo kar na televizorju. Ampak nič ne more izboljšati pristne kinematografske izkušnje, ko se bombastičen film s pomočjo projektorja predvaja na večjem platnu. Če še niste pomislili, da bi za domači kino raje kupil projektor, bi vas znal ta izdelek celo prepričati v nakup.

Projektorja Nebula Cosmos in Nebula Cosmos Max ciljata predvsem na uporabnike, ki si video vsebine radi ogledujejo na velikem domačem kino zaslonu. No, v tem primeru kar kino platnu. Oba modela lahko sliko po diagonali raztegneta do 381 centimetrov! Projektor Nebula Cosmos Max, ki podpira ločljivost 4K (UHD), bo v kombinaciji s svetilnostjo 1500 ANSI-lumnov ter podporo visokega dinamičnega razpona slike (HDR10) prikazoval zelo svetlo in barvito sliko. HDR10 bo podpiral tudi model Nebula Cosmos, kateri ima sicer nižjo ločljivost slike (1080p), a še vedno zavidljivo svetilnost 900 ANSI-lumnov.

V projektorja so vgrajeni tudi močni zvočniki, ki proizvajajo 360° zvok. Prednaložen operacijski sistem Android 9 bo ponujal zvrhan koš aplikacij za gledanje video vsebin, kot sta recimo Youtube in Netflix. Zelo uporabna je tudi funkcija, ki projicirano sliko na platnu izravna samodejno, ne glede na položaj projektorja. Oba projektorja prineseta zares zvrhan koš dobrot, do konca Kickstarter kampanije pa ju lahko dobimo po precej znižani ceni. Nebula Cosmos trenutno stane 422 evrov, Nebula Cosmos Max pa 990 evrov. Podjetje naj bi vsakemu kupcu ob nakupu ponudilo še dodatni “cashback” v višini 90 evrov.


OMA Ironic zvočniki Zvočniki OMA Ironic: ko zvok sreča industrijski dizajn Fujifilm-X-Pro3_Lifestyle-13_1200 Fujifilm X-Pro3: moderen retro fotoaparat download (9) Zobna ščetka Encompass: čisti zobje v samo 20 sekundah UNIT 1 smučarska čelada Še več zabave na belih strminah: smučarska čelada UNIT 1 s slušalkami ·