Nenavana dejstva o nosečnosti
V zraku · buzz buzz

Med nosečnostjo se dogodi marsikaj zanimivega, a če ste mislili, da o nosečnosti veste vse, ste se krepko zmotili. V nadaljevanju razkrivamo nenavadna dejstva o nosečnosti, ki jih zagotovo še niste poznali. Ste vedeli, da dojenčki v maternici lulajo in da svoj urin nato popijejo?

Nosečnost je čudovito obdobje, ki ga povezujemo s pričakovanjem, veseljem, toplino, srečo in ljubeznijo, ki pa jih včasih zameglita dvom in strah pred neznanim.

Zato se ženske o nosečnosti dodobra izobrazijo in pozanimajo na raznih koncih, da bi omogočile karseda dobre pogoje za razvoj majhnega bitjeca v svojem trebuhu in da bi nosečnost minila karseda brez zapletov. Čeprav ne dvomimo, da o nosečnosti veste že ‘vse’, pa teh dejstev vendarle še ne poznate.

PREBERITE ŠE: Shell: mobilna aplikacija, ki nosečnicam omogoča poslušanje otrokovega srčnega utripa

Ste vedeli, da otroci v maternici prepoznajo okus hrane, ki jo je mati jedla? Ali pa, da se na vsakih dva tisoč otrok rodi en, ki ima ob rojstvu že vsaj en zob?

V nadaljevanju razkrivamo najbolj nenavadna dejstva o nosečnosti, ki jih zagotove še niste poznali. Vsa navedena dejstva so znanstveno dokazana.

Nenavadna dejstva o nosečnosti, ki jih zagotove še niste poznali:

Nenavadna dejstva o nosečnostiOdpri galerijo

Bokser Takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti darila za ljubitelje kave Božično-novoletna darila 2016: darila za ljubitelje kave Iskreni proti zlaganim ljudem Zlagani vs. pristni ljudje – 8 načinov, kako jih identificiramo Napačno črkovani tatuji Tatuji z nedopustnimi slovničnimi napakami · · · · · · ·