Neustrašna Vladim Makhorov in Vitality Raskalov sta splezala na drugo najvišjo stavbo na svetu in pri tem posnela nekaj osupljivih fotografij.
V zraku · buzz buzz

Vladim Makhorov in Vitality Raskalov sta splezala na drugo najvišjo stavbo na svetu in pri tem posnela nekaj osupljivih fotografij. Z drznim dejanjem sta se pridružila redkim junakom, ki zadnje čase navdušujejo z norimi podvigi, videoposnetki in fotografijami z najvišjih stavb, mostov in spomenikov na svetu.

Osupljivi videoposnetek, ki sta ga na svetovnemu spletu predstavila prejšnji teden, si je do danes ogledalo več kot 8 milijonov radovednežev. Poglejmo si torej, kako sta neustrašna športnika splezala na stavbo poimenovano “Shanghai Tower”, ki s svojimi 121 nadstropji meri vrtoglavih 632 metrov. Na svetu obstaja zgolj še ena stavba, ki meri več centimetrov, in sicer “Burj Khalifa” v Združenih arabskih emiratih.

Oglej si izjemno galerijo

Neustrašna Vladim Makhorov in Vitality Raskalov sta splezala na drugo najvišjo stavbo na svetu in pri tem posnela nekaj osupljivih fotografij. Odpri galerijo
100 legendarnih osebnosti, ki predstavljajo definicijo “kula” 4 Nadvse zabavna zamenjava vlog 342152 Čudovite črno-bele fotografije sveta ceremonial-south-pole-2 Raziskovanje Antarktike z Google Street View