Foto: california skateparks
Utrip mesta · arhitektura

Predstavljamo vam mehiški skejtpark NIKE Templo Mayor, ki predstavlja sveti tempelj vsakega gorečega skejterja.

Mehiški skejtpark NIKE Templo Mayor je ogromen, 1250 kvadratnih metrov površine velik skejtpark v Mexico City-ju, ki sta ga s skupnimi močmi postavila NIKE in mestna vlada. Na veselje mnogih skejtarjev je skejtpark popolnoma zastonj, še boljše kot to pa je dejstvo, da so skejtpark oblikovali pri California Skateparks, kar pomeni, da gre za odlično izvedbo in očem prijazen dizajn.

V procesu načrtovanja je oblikovalski studio k sodelovanju povabil mehiškega umetnika Luisa Ponca, ki je zakrivil spektakularno skulpturo, ki kraljuje parku. Vizualno skejtpark zaznamujejo azteško navdihnjene garfike in objekti, s čimer so oblikovalci poleg izjemne funkcionalnosti skejtparku podarili tudi umetniško vrednost.

PREBERITE ŠE: Fotografije udobnih boemskih domovanj, ki prevzamejo

V galeriji si poglejmo azteško navdihnjen skejtpark, ki predstavlja mokre sanje prav vsakega ljubitelja rolke.

Odpri galerijo
Rob_Ley_Eskenazi-Hospital-interactive-sculpture-1 Garažna hiša: Interaktivna skulptura kot fasada 1 20 najbolj zanimivih notranjih dizajnov restavracij in barov po svetu The Mandarin Oriental Barcelona, Španija Nominiranci za naslov najboljši dizajnerski hotel leta 2014 Foto: Mischa Erben Dunajska hiška razvaja z udobnimi visečimi mrežami ·