Samolepilni trak Lego
Utrip mesta · dom

Lego je verjetno najbolj briljantna igrača vseh časov, a tudi kocke Lego imajo svoje omejitve. Postavitite jih lahko le na vodoravno površino. A tudi to se zdaj spreminja. Spoznajte samolepilni trak Lego, ki ima profil kocke Lego in omogoča, da kocke postavite tudi na navpično, ukrivljeno ali valovito površino.

Podjetje Nimuno je izdelalo gumijast lepilni trak Lego, ki ga lahko pričvrstite na katerokoli površino. Ta ima na zunanji strani profil kocke Lego. Z njim lahko ustvarjate na stenah, na vratih hladilnika ali si z Legicami okrasite superge. Ne le da je poceni – 10 evrov –, trak lahko po mili volji razrežete in ustvarite želeno obliko.

PREBERITE ŠE: Lego se priklanja ženskam Nase – te zdaj tudi kot figurice Lego

Naročite ga lahko na platformi za množično financiranje Indiegogo, na dom pa vam ga bodo dostavili julija 2017.

Galerija – lepilni trak Lego:

Nimuno Loops – lepilni trak LegoOdpri galerijo
Dišeča sveča Le Conte Le Conte – umetniško navdihnjena dišeča sveča, ki skriva presenečenje Ruffwear Jet Stream Ruffwear Jet Stream – hladilni plašč za pse, za vroče poletne dni Ikein inovativen sistem za sestavljanje pohištva. Ikea s pohištvom, ki ga lahko sestavite brez orodja Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih Ikea Spridd: kolekcija, ki je svojo muzo našla na glasbenih festivalih · · ·