alireza-esmaeeli-XjQKt_f2dl8-unsplash
V zraku · astrologija

Njihova beseda ni vredna zaupanja.

Ko nekaj obljubite, ali držite svojo besedo? Dati obljubo je preprosto, težje pa jo je izpolniti. Obljube so samo prazne besede, če za njimi ne stojijo dejanja, se strinjate?

Ko nekaj obljubite, a se tega ne nameravate držati, ne samo lažete, temveč tudi namerno zavajate osebo, ki ste ji dali obljubo. Zakaj ji preprosto ne rečete, da vam ne bo uspelo izpolniti obljub? S takšnim početjem postajate v očeh drugih nezanesljivi!

Kateri so glede na astrologe tisti astrološki znaki, ki dajejo prazne obljube in s tem izgubijo zaupanje? Ste med njimi tudi vi?

Dvojčki

Ni res, da dvojčki namerno ne izpolnjujejo obljub, saj ko nekaj obljubijo, imajo iskren namen, da se bodo tega držali. Ampak večkrat na to pozabijo, ker so preobremenjeni. Ko se na nekaj osredotočijo, pozabijo na čas in vse obljube. Sploh ne pomislijo, ali lahko obljubo izpolnijo. Strah jih je neodobravanja ljudi, zaradi česar bodo obljubo sicer izpolnili, ampak do tedaj bo preteklo veliko časa.

Vodnar

Obljubijo samo, da dobijo tisto, kar si želijo. Obljube izrabljajo, nikoli ni zagotovila, da jih bodo izpolnili. Lahko so manipulatorji in prevaranti ter opravičujejo sami sebe. Če čutijo pritisk, da naj izpolnijo obljubo, je zagotovo ne bodo. Tako hitro, kakor nekaj obljubijo, tako hitro obljubo prelomijo. Vodnarju ni mogoče zaupati.

Tehtnica

Ne obljubljajo veliko, saj se dobro poznajo in vedo, da tistega, kar bi obljubili, najbrž ne bodo mogli izpolniti. Želijo, da jih ljudje vidijo kakor nekoga, ki mu lahko zaupajo in se nanj zanesejo. Če obljub ne izpolnijo, se počutijo grozno.

Ribi

So prijazni, želijo pomagati vsem, ki potrebujejo njihovo pomoč. Problem je, da težko rečejo ne. Strinjajo se z vsemi mogočimi stvarmi in obljubljajo levo in desno. Ko pa pride čas za uresničitev, so preobremenjeni in prezaposleni, da bi izpolnili polovico obljub, ki so jih dali.

Strelec

Z obljubami so neprevidni in nanje pozabijo takoj, ko jih dajo. Niso zlonamerni, le malo samosvoji. Ne gre za to, da bi bili nespoštljivi, ampak so preveč osredotočeni na svoje potrebe, da bi se še lahko ukvarjali z izpolnjevanjem obljub. Ne vedo, kaj pomeni izpolniti obljubo in se držati dogovorov.

Oven

Ko ovni dajo obljubo, so prepričani, da jo bodo lahko izpolnili. Ampak potem se dogodi toliko stvari … in ta obljuba potuje na dno njihovega seznama. Obljubljajo, ne da bi razmišljali, kako bodo to storili. Nočejo, da bi kdo podvomil o njihovih sposobnostih, zato obljubljajo, da bodo nekaj naredili. Resnično si želijo izpolniti obljubo, ampak …

shutterstock_1043507080a Erotični horoskop: igrice, ki ga privlačijo glede na njegov astrološki znak original copy Ljubezen ni dovolj: to astrološko znamenje ima največ možnosti, da si uniči razmerje! ben-scott-tWb7IsL9CnY-unsplash (1) 10 življenjskih načel vsakega astrološkega znamenja: priznajte, da je res! marcelo-matarazzo-NgYDvPbFr4k-unsplash Staromodni romantiki z odlično intuicijo: to je 14 skrivnostnih lastnosti rib · ·