Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družino
V zraku · tehnologija · gadgeti

Svet brez polnilnikov? Niti približno! Ko pakiramo za celodnevni izlet, je polnilnik najbrž med prvimi tremi nujnimi stvarmi na seznamu. Hvalabogu imamo na voljo vedno boljše, manjše, brezžične, zmogljivejše in še bi se našla kakšna super lastnost. Eden izmed super polnilnikov je tudi ta.

Polnilnik Nomad je brezžični polnilnik, ki lahko hkrati polni 5 naprav.

Ohišje je narejeno iz polikarbonata, zgornja površina pa je iz gume. Ima en vhod USB-C in tri USB-A. Maksimalna izhodna moč je 30 vatov, za brezžično polnjenje pa 7,5 vata.

Za brezžično polnjenje boste Nomad lahko uporabljali lastniki iPhona 8 in iPhona X ter lastniki Android naprav, ki podpirajo najsodobnejšo obliko polnjenja. Polnilnik je opremljen tudi z lučkami LED, ki sporočajo, kdaj je baterija naprave polna.

Cena za brezžični polnilnik Nomad je 75 evrov.

Galerija: Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družino

Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družinoOdpri galerijo
Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne! Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne! ColgateAdvancesThe_1515192631353-null-HR Pameta zobna ščetka Colgate E1 Smart vas nauči pravilnega umivanja zob tetra-countertop-dishwasher CES 2018: pomivalni stroj Tetra, pomivalec posode na kuhinjskem pultu wacom-cintiq-pro-32-inch-drawing-tablet-designboom-header CES 2018: Wacom Cintiq Pro, raj za umetnike · · · · ·