Vintage doubledecker
V zraku · buzz buzz

Mojster lesa Adam Collier-Woods je vintage “doubledecker”, kupljen prek spletne strani eBay za 4.500 funtov, spremenil v izjemno mobilno hišico.

Kar 6 mesecev in 10.ooo funtov je iznajdljivi 31-letni Britanec namenil za očarljivo preobrazbo avtobusa v hišico na kolesih z nostalgičnim pridihom filma 60. let, “Summer Holiday”.

V preteklosti je svetlo zeleni “doubledecker” dolgih 30 let služil ulicam mest Conventry, Birmingham in Hull, sedaj pa ponuja počitnikovanje idiličnih pogledov na podeželje z dvema spalnicama, kuhinjo, udobnimi naslonjači in celo pravo pečjo. Ohranjajoč nekatere izvirne elemente, kot so sedeži, je Collier-Woods dopolnil z zakladi lokalnih starinarnic, s čimer je ustvaril zapeljiv retro videz. Zares prijetno domačnost lahko z rezervacijo prek njihove spletne strani iz mesteca v East Sussexu popeljemo širom Velike Britanije.

Vintage doubledeckerOdpri galerijo
Fotografije pajkov, ki hipnotizirajo Fotografije eksotičnih pajkov, ki vas hipnotizirajo Candice S Candice Swanepoel ni heca Umetniški kavni lončki Najbolj kreativni papirnati kavni lončki 101010 Neverjetno: skladatelj, ki glasbo ustvarja s kolesom · · · · · ·