*ninaluba* MAGNETIC '15 Collection
Utrip mesta · moda · ženska moda

​Modna oblikovalka Nina Košak predstavlja novo, pomladno-poletno kolekcijo ženskih oblačil *ninaluba*, ki bo neustavljivo privlačila vse modne navdušenke.

Kolekcija *ninaluba* pomlad/poletje 2015 je namenjena ženskam, ki se najbolje počutijo takrat, ko jim sonce boža obraz in morje objema telo. Ko se bose sprehajajo po neskončnih, peščenih plažah in s svojimi ljubljenimi gledajo romantične sončne zahode. Nežnost in romantičnost kolekcije je ujeta v pastelnih barvah, igrivi detajli so pika na i. V njej se prepletajo svetleč jersey, čipka, izvezena bombažna tkanina, lahkoten jeans in lahko perforirano usnje.*ninaluba* ženska je mlada po srcu, rada sledi trendom, a vedno ostaja zvesta svojemu stilu. Ko že vse diši po pomladi in poletju, se v njeni omari pričarajo unikatne oversized majice, raznolika krila in zapeljive obleke, ki so “it” kosi te sezone. Svobodna, brezskrbna, srečna … neustavljivo privlačna!

*ninaluba* MAGNETIC '15 CollectionOdpri galerijo
Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah. Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah Povratek frfruja Ženske frizure 2015: Povratek boemskega frfruja The Unstainable Hit na Kickstarterju – The Unstainable, bela ženska srajca, ki jo je nemogoče umazati Moda za neklasične neveste “Anti-nevesta”: Poročne obleke za neklasične neveste