Nova kamera Samsung Gear 360
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung je predstavil novo Samsung Gear 360 kamero. 360-stopinjsko kamero krasi 4K ločljivost in prefinjena oblika, ki je še lažja za uporabo. Je lahka, majhna in z izboljšanimi funkcijami za visokokakovostno vsebino z možnostjo oddajanja v živo. Kompatibilna je tudi z napravami iOS.

Nova kamera Samsung Gear 360 odgovarja na izzive časa. Nadgrajena kamera Gear 360 namreč še dodatno širi možnosti, kaj lahko uporabniki izkusijo in delijo z drugimi. Omogoča 4K-snemanje za izjemno realistično digitalno vsebino. Nudi visoko ločljivost z 8,4 MP slikovnim senzorjem in Bright Lens z goriščno razdaljo F2,2 na obeh lečah fish eye (15 MP). Odlikujejo jo inovativna tehnologija in uporabniku prijazne storitve za deljenje, gledanje in urejanje vsebin. Ne glede na to, ali uporabniki ustvarjajo 360-stopinjski videoposnetek ali fotografijo, imajo na voljo različna orodja za gledanje in urejanje, s katerimi lahko prilagodijo vsebino. To pomeni tudi pretvorba 360-stopinjskih videoposnetkov v standardni format.

PREBERITE ŠE: Hexagon – kolesarska kamera, ki telefon preobrazi v vzvratno ogledalo

Posebnost kamere Gear 360 je tudi možnost deljenja vsebin v realnem času. Ko je kamera Gear 360 sinhronizirana s pametnim telefonom ali računalnikom, omogoča deljenje z visokokakovostnim oddajanjem v živo in neposredno nalaganje na platforme, kot so Facebook, YouTube in Samsung VR. Novo kamero Gear 360 je mogoče uporabljati v vsemi najsodobnejšimi Samsungovimi napravami (Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5), deluje pa tudi z napravami iOS (iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus in iPhone SE) in Windows ter računalniki Mac.

Galerija – nova kamera Samsung Gear 360:

Nova kamera Samsung Gear 360Odpri galerijo
Samsung DeX Samsung DeX – moj pametni telefon je lahko računalnik Grelnik za tipkovnico Heatbuff Grelnik za tipkovnico – nič več mrzlih prstov micahel kors Novi pametni uri Michael Kors s številčnico iz Instagrama Kolesarska kamera Hexagon Hexagon – kolesarska kamera, ki telefon preobrazi v vzvratno ogledalo · · ·