Pumine nove superge bodo poskrbele za baterijo vašega telefona.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da vas je baterija telefona pustila na cedilu. Prenosna polnilna enota je zelo uporabna, a se lahko kaj hitro zgodi, da jo pozabite doma. Zato na pomoč prihajajo prav posebne superge.

Južnokorejska blagovna znamka Ader Error je pred kratim delila fotografije Puminih superg RS-100 (running system) in nas vrnila naravnost v preteklost. Na čas, ko je je davnega 1986 leta izšel Pumin legendarni model “RS-Computer”, ki so ga uporabniki lahko povezali z računalnikom in tako spremljali svoje tekaške navade.

View this post on Instagram

RS-computer #RS-history #RS-100 #concept

A post shared by A D E R (@ader_error) on

Njihov model je takrat prepričal množice s sivo, mornarsko in belo barvo ter USB-priključkom za polnjenje. A preden se znebite svojega prenosnega polnilca za telefon, vam moramo zaupati žalostno novico. Edinstvene superge širši javnost nikoli ne bodo na voljo.

So namreč neke vrste napovednik za model “Ader x Puma RS-100”. Posebni copati, odeti v kombinacijo usnja in mrežice, vas bodo prepričali z modernističnimi elementi, kot je denimo ogromna izbočena peta. Zanje boste odšteli 199,13 ameriških dolarjev (preračunano 172 evrov).

View this post on Instagram

ADER x PUMA RS-100

A post shared by A D E R (@ader_error) on


elijah-o-donell-693558-unsplash Če misliš, da je sosedova trava bolj zelena, potem moraš narediti teh 5 sprememb Znanost pravi, da je lepota občutek in ne videz. Kako jo torej ujeti? Znanost pravi, da je lepota občutek in ne videz. Kako jo torej ujeti? Smeh do solz: to se zgodi, ko otroške risbice postanejo resničnost Smeh do solz: to se zgodi, ko otroške risbice postanejo resničnost Te grozne obrazne pite kuharskega mojstra so dejansko utelešenje Hudičevega brivca. Te grozne obrazne pite so dejansko utelešenje Sweeneyja Todda · · · · · ·