Oblak iz tekile
V zraku · buzz buzz

Oblak iz tekile je točno to, kar si predstavljate. Oblak, iz katerega dežujejo kapljice tekile. Gre za marketinško potezo mehiškega zavoda za turizem, s katero v svoje kraje vabi turiste iz Nemčije. No, prepričal je tudi nas!

Mehiški zavod za turizem in oglaševalska agencija Lapiz sta ustvarila oblak iz tekile, iz katerega dežujejo kapljice tekile. Z njim v Mehiko vabijo nemške turiste. Oblak so razstavili v berlinski umetnostni galeriji Urban Spree.

PREBERITE ŠE: Gelande Quaffing – je to najbolj zabavna pivska igra vseh časov?

Meglo iz tekile so ustvarili s pomočjo ultrasoničnih vlažilnikov zraka, ki so alkohol spremenili v vidno meglo. Oblak je bil povezan z lokalnim vremenom in ko je zunaj deževalo, je tudi iz oblaka deževala tekila. Tisti, ki niso imeli potrpljenja čakati, da se tekila nakaplja v kozarček, so jo lahko preprosto zajeli iz posode pod oblakom, kjer se je zbiral tekilin dež.

Galerija – oblak iz tekile:

Oblak iz tekileOdpri galerijo
Borut Pahor bo dobil svojega Kena. Borut Pahor bo dobil svojega Kena 171121-math-test-stock-image-feature-image V javnosti maturitetne pole angleščine in matematike za spomladanski rok 2018 Kip Cristiana Ronalda Kip Cristiana Ronalda tarča posmeha Lego služba Sanjska služba – sestavljanje kock Lego · · · ·