V zraku · shopping

Nakit v obliki prikupnih slaščic ni nov trend, a stvaritve pod blagovno znamko Tiny Hands so več kot le to. Mamljivo vabijo ne le s svojim prikupnim izgledom, temveč tudi z neustavljivo privlačnimi dišavami!

Meni” ustvarjalke in zasvojenke okusnih dobrot Mei Pak ponuja lično oblikovane ogrlice, prstane, zapestnice in obeske slastnih kolačkov, krofov, vafljev, makronov, bonbončkov in še česa, ob katerem se pocedijo sline. A pozor, že njihov videz je nadvse realističen, medtem ko nas poleg tega še z dišavami kaj hitro zapeljejo v skušnjavo.

Ročno izdelane iz polimerne mase bodo popestrile modni videz in se hkrati poigrale še z našimi čuti. Vonj vročih palačink, sladkih slaščic in stopljene čokolade je nekaj, kar nas bo spremljalo na vsakem koraku. Več kot odlično za vse navdušence ljubkega in pregrešnega!

Odkrijte omamni nakit, s katerim se lahko neskončno posladkate:

Odpri galerijo
_DSC2773 copy 2 Pop-up shop: Miss Vandelej + EB redesign "Plesnive" vrečke za kosilo. Preženimo tatu s “plesnivimi” vrečkami za sendviče svincniki-cover Kreativni svinčniki, ki bodo narisali nasmeh na vaš obraz Valentinovo, očarljivi čas zaljubljenih Nekaj idej kako obdariti svoje Valentine · ·