Osebni računalnik Ockel Sirius A
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Da, prav ste prebrali. Prenosni osebni računalnik. Nizozemski Ockel je pripravil nenavaden namizni računalnik Ockel Sirius A, ki daje prepotreben veter v jadra hibridnih računalnikov 2 v 1, za katere se je že zdelo, da so jim šteti dnevi. Toda sejem IFA 2016 kaže na to, da še niso rekli zadnje besede. Za Sirius A Nizozemci pravijo, da je manjkajoča vez med osebnim računalnikom z OS Windows 10 in pametnim telefonom.

Ockel Sirius A je prenosni osebni računalnik, ujet v telo pametnega telefon, saj se ponaša z merami tablifona. Podjetje Ockel pravi, da je manjkajoča vez med osebnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10 in pametnim telefonom. Krasi ga 6-palčni zaslon Full HD  in polnooperativni OS Windows. Čeprav je bila mobilnost na vrhu prioritet Nizozemcev pri izdelavi Siriusa A, niso želeli sklepati nikakršnih kompromisov na ta račun. Čeprav se oblikovno naslanja na tablico oz. pametni telefon, pa je ”značajsko” bliže osebnemu računalnik.

PREBERITE ŠE: Top 6: najdražji pametni telefoni 2016

Ockel Sirius A ima silhueto klančine in nudi širok nabor priključkov – USB, HDMI, LAN in DisplayPort – ter režo za spominsko kartico MicroSD. To mu omogoča, da se poveže s širokim spektrom naprav (zaslonom, tiskalnikom, zvočniki, pomnilnikom …). Novost bo v primeru uspeha na platformi za množično financiranje Indiegogo na voljo na začetku leta 2017.

Osebni računalnik Ockel Sirius AOdpri galerijo

Honor 8 Predstavitev: Honor 8 je dokaz, da ste svoj pametni telefon preplačali Najdražji pametni telefoni 2016 Top 6: najdražji pametni telefoni 2016 Pametni telefon Samsung Galaxy Note7 Prišel je novi Samsung Galaxy Note7: telefon, ki razmišlja širše Pametni telefon BlackBerry DTEK50 BlackBerry DTEK50 – najbolj varen pametni telefon na svetu? · · ·