NAJLEPŠE ŽENSKE
V zraku · buzz buzz

Na svetu je več kot 7 milijard ljudi in 195 držav. V vseh državah na svetu živijo lepi ljudje, o tem ni dvoma, prav gotovo pa nekaj držav tudi pri tem kriteriju še posebej izstopa. Od kod torej prihajajo najlepše ženske?

Lepota je v očeh opazovalca in prekletstvo brez primere. Ljudje si želimo biti privlačni – sebi in drugim. In čeprav si morda (ironično) zatiskamo oči, je fizična lepota vedno takoj vidna. To seveda še ne pomeni, da se tudi za fasado skriva lepa oseba, a upanje umre zadnje.

PREBERITE ŠE: Slovanska lepota: Kdo so najuspešnejše ruske lepotice

Verjamemo, da je na svetu na milijone lepih ljudi, in vemo, da se tudi v naši mali deželici skrivate pravi lepotci in lepotice. Katere pa so države, od koder prihajajo najlepše ženske in lepotice, ob katerih zastane dih, pa si poglejte v galeriji.

P. S.: Morda boste naslednje dopustovanje izbrali na podlagi lepotic, ki tam prebivajo …

Galerija – od kod prihajajo najlepše ženske?

15. Filipini (na fotografiji je igralka Vanessa Hudgens)Odpri galerijo
Melania Trump kot prva ameriška predsednica v oglasu za znamko Mura. Melania Trump kot ameriška predsednica v oglasu za Muro iz leta 1993 Napad na Nagasaki Fotografije najbolj ključnih trenutkov v zgodovini človeštva, za katere niste vedeli, da so jih posneli Zabavna imena za genitalije. Zabavna imena za genitalije po svetu Bono - moški leta po izboru revije Glamour Bono je ženska leta 2016 po izboru revije Glamour · · · · · · ·