NAJLEPŠE ŽENSKE
V zraku · buzz buzz

Na svetu je več kot 7 milijard ljudi in 195 držav. V vseh državah na svetu živijo lepi ljudje, o tem ni dvoma, prav gotovo pa nekaj držav tudi pri tem kriteriju še posebej izstopa. Od kod torej prihajajo najlepše ženske?

Lepota je v očeh opazovalca in prekletstvo brez primere. Ljudje si želimo biti privlačni – sebi in drugim. In čeprav si morda (ironično) zatiskamo oči, je fizična lepota vedno takoj vidna. To seveda še ne pomeni, da se tudi za fasado skriva lepa oseba, a upanje umre zadnje.

PREBERITE ŠE: Slovanska lepota: Kdo so najuspešnejše ruske lepotice

Verjamemo, da je na svetu na milijone lepih ljudi, in vemo, da se tudi v naši mali deželici skrivate pravi lepotci in lepotice. Katere pa so države, od koder prihajajo najlepše ženske in lepotice, ob katerih zastane dih, pa si poglejte v galeriji.

P. S.: Morda boste naslednje dopustovanje izbrali na podlagi lepotic, ki tam prebivajo …

Galerija – od kod prihajajo najlepše ženske?

15. Filipini (na fotografiji je igralka Vanessa Hudgens)Odpri galerijo
Melania Trump kot prva ameriška predsednica v oglasu za znamko Mura. Melania Trump kot ameriška predsednica v oglasu za Muro iz leta 1993 Gradnja Eifflovega stolpa Redke zgodovinske fotografije, za katere niste vedeli, da so jih posneli Zabavna imena za genitalije. Zabavna imena za genitalije po svetu Bono - moški leta po izboru revije Glamour Bono je ženska leta 2016 po izboru revije Glamour · · · · · · ·