aziz-acharki-3SxDV1YiIbM-unsplash
V zraku · astrologija

Vsak znak zodiaka ima svoje prednosti in slabosti, vsak ima svoje vedenje, svoja razpoloženja, svoje lastnosti in prepričanja. Nekatera astrološka znamenja so tako zelo čustvena, druga pa logična. In kateri astrološki znamenji sta najmodrejši in ju ni mogoče zavesti?

Tukaj lahko preberete, kateri 2 astrološki znamenji veljata za najmodrejši in ju ni moč zavesti.

Vodnar (od 19. januarja do 18. februarja)

Ljudje, ki so rojeni v znamenju vodnarja, veljajo za neodvisne, ekscentrične, energične, pametne in racionalne. Niso pretirano čustveni, ker se izogibajo izražanju svojih čustev drugim ljudem. Nanje se lahko zaneseš in te nikoli ne bodo razočarali. Čeprav je večina vodnarjev energičnih, so lahko tudi precej tihi in sramežljivi. Sposobni so napovedati prihodnost in sprejemati odločitve. Poleg tega so zelo ustvarjalni, ko si prizadevajo doseči svoje cilje. Vodnarji vidijo svet kot kraj, poln možnosti. So filozofi, humanisti in misleci, ki želijo izboljšati človeštvo.

Tehtnica (od 22. septembra do 23. oktobra)

Tehtnica velja za drugo najmodrejše astrološko znamenje, čeprav so lahko ljudje, rojeni v tem znamenju, precej neodločni. Po drugi strani pa so zelo nežni, miroljubni, pravični, racionalni, družabni in prijazni. Uživajo v družbeni interakciji in v komunikaciji z drugimi ljudmi ter časa ne marajo preživljati sami. Veljajo za pametne in pravične. So ostrega uma in takoj vidijo, če jim oseba laže. Iščejo perfekcionizem in ravnotežje. Vedno so iskreni in svetujejo drugim ljudem, dobro sodelujejo in raje delajo v skupini. To so ljudje, ki so odlični javni uslužbenci, diplomati, sodniki in odvetniki.

Tako tehtnica kot vodnar sta zračni astrološki znamenji in imata nekatere podobne lastnosti, kot so ustvarjalnost pa tudi analitične in intelektualne sposobnosti.


Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade Pozabite na božično drevo, zdaj lahko z lučkami okrasite svoje brade foto: Kellie and Pete Mož v smešnih stripih pokaže, da je življenje z žensko lahko izjemno naporno 2015_08_16_drsalisce_bled_rend_04-e1478806345196 Najbolj romantično drsališče v Sloveniji Blejsko drsališče z razgledom odpira svoja vrata 23. novembra shutterstock_170139380 Kakšen je tipičen slovenski moški in v kateri regiji so moški najmanj zadovoljni? · · ·