9150zKTuYQL._SL1500_
V zraku · buzz buzz

Lanskoletna obsesija z napihljivim rožnatim flamingom je dobila svojo obliko tudi v držalu za pijačo, ki smo jo lahko videli na vseh fotografijah naših Instagram prijateljev. Letos je ta vzorec le dober spomin. V trendu boste s temi odštekanimi blazinicami.

Za tiste, ki se želite na bazenu počutiti kot pravi kralji, je držalo za pijačo ‘must have’. Zadnja leta so napihljive blazinice postale sestavni del opreme za na plažo, saj so mnoge rešile največje skrbi – razigranih otrok, katerih potapljanje, igra z žogo ali čofotanje v vodi potencialno lahko povzroči katastrofalno tragedijo, tj. poruši osvežilen napitek.

Teh tragediji se lahko torej izognete s pravo opremo. Da pa ne boste dolgočasni in kopija drugih, si letos privoščite drugačne, zabavne in odštekane napihljive blazinice za pijačo, ki bodo vašo pijačo zagotovo obdržale na vodi.

Galerija slik – 11 držal za pijačo

PalmeOdpri galerijo
Kako so videti zaporniške celice po različnih delih sveta? Kako so videti zaporniške celice po različnih delih sveta? Čiščenje plaže v Mumbaju 11 zgodb o ljudeh, ki so dali našemu planetu drugo možnost elvis Takšni bi bili danes nekoč najbolj slavni zvezdniki, če ne bi umrli mladi Švedinja strah pred letenjem premagala tako, da je postala pilotka. Švedinja strah pred letenjem premagala tako, da je postala pilotka · · · · · ·