olgafacesrok
Utrip mesta · moda

Vse več slovenskih oblikovalcev se dokazuje tudi po svetu in med njimi je tudi oblikovalski tandem olgafacesrok, ki ga sestavljata Olga Košica in Rok Marinšek.

Medtem ko si njuna kolekcija iz prejšnje sezone, Winter Garden, utira pot v mednarodne revije in časopise (kitajski Vogue, Harpers Bazaar, Glass magazine, …) je za njima pestra in uspešna jesen.

olgafacesrokOdpri galerijo

Potem, ko sta že drugič sodelovala na pariškem tednu mode, kjer sta na modni reviji priznane kitajske oblikovalke Mashe Ma predstavila svojo novo kolekcijo 3D printanega nakita “Lucid Dreams” za pomlad/poletje 2014, sta se udeležila slovenskega tedna mode, kjer sta ob kolekciji Nataše Peršuh predstavila 3D printana sončna očala. V času 13. oblikovalskega bienala sta v Istanbulu pripravila razstavo “Srce”, ki bo decembra obiskala tudi Maribor.

naslovna Craig Green: sveže modno ime happy-socks-kolaž Pravzaprav preveč srečne nogavice – Happy Socks Louis-Vuitton-29-Vogue-30oct13-David-Sims_b_1080x720 David Bowie je zvezda nove Vuittonove kampanije Untitled-1 Peresno lahka jesen ·