Obleka Omnia ponuja 100 različnih stilov
Utrip mesta · moda · ženska moda

Omnia je prva obleka na svetu, ki jo lahko dobesedno nosite na 100 in 1 način, stil obleke pa zamenjate v trenutku. Zakaj bi morala smukniti iz ene obleke v drugo, iskati prostor za preoblačenje, ko pa lahko svoj slog prilagodite z nekaj potezami. Še več. Ta neverjetno prilagodljiva obleka omogoča, da športni videz s svečanim zamenjate kar na licu mesta. Omnia je obleka za vsako priložnost!

Imate omaro polno oblek, a ne veste, kaj bi oblekli? Z inovativno in neverjetno prilagodljivo obleko Omnia, ki ponuja 100 različnih stilov, boste lahko vsak dan nosili nekaj novega, potrebujete le malo ustvarjalne žilice. Za preobrazbo iz enega stila v drugega je potrebnih le nekaj potez. Obleka je osnovi podaljšani top z ogrinjalom in zadrgami ob strani, ki omogočajo številne preobrazbe. Tako lahko en trenutek nosite obleko s kapuco, že naslednji pa večerno toaleto, športno-elegantno obleko ali obleko z velikimi žepi.

PREBERITE ŠE: The Zipper Dress: obleka za nosečnico, ki raste skupaj z nosečnico

Ne samo, da vam bo Omnia prihranila čas in denar (za obleko boste na Kickstarterju odšteli zgolj 90 evrov), saj zjutraj ne bo več večnega vprašanja, katero obleko izbrati, tudi težave s pakiranjem bodo izginile, ker vam s seboj ne bo več treba tovoriti oblek za različne priložnost, saj je Omnia obleka za čisto vsako priložnost.

Obleka Omnia ponuja 100 različnih stilov.Odpri galerijo
Tatuji na ustnicah Lepotni trendi 2016: tatuji na ustnicah Najlepše espadrile 2016 Najlepše espadrile za poletje 2016 stil Ta 54-letna Francozinja je tvoja nova modna muza Ženske modne frizure 2016 Te ženske frizure vladajo letu 2016 · · · ·