ilyuza-mingazova-umPQb7L4Hu0-unsplash
V zraku · buzz buzz

Če misliš, da je tvoje življenje slabo, je verjetno res. Če misliš, da je ves svet proti tebi, verjetno je. Če misliš, da si zaslužiš več, si verjetno res. Edina stvar na svetu, ki te drži nazaj, da bi dosegel “nemogoče”, si dejansko TI!

Če misliš, da je svet pozabil nate, je to zato, ker imaš slab odnos do njega, na vse gledaš narobe. Polniš se z negativizmom, namesto da bi iskal pozitivne trenutke. Pustiš negativnim stvarem, da imajo nadzor nad tvojimi mislimi, in jim dovoliš, da upravljajo tvoje življenje. Dovoliš, da slabe misli zmagajo!

Nikoli ne boš dosegel velikih stvari v življenju, če boš vse življenje delal v dolgočasni službi, ki jo sovražiš in ki ti odvzame vso energijo. Samo zato, ker si je navajen in se ti ne da iskati druge službe. Nekaj, kar te izpolnjuje. Nihče ti ne brani tega – le TI.

Nikoli ne boš potoval po svetu in videl New Yorka, če boš vedno iskal le izgovore, zakaj ne moreš na pot. Samo kupi letalsko vozovnico, spakiraj stvari v potovalko in pojdi! Naj te svet navdihuje in ti odpre oči. Ni pomembno, če ne govoriš njihovega jezika, vse jezikovne ovire izginejo, nadomesti jih smeh. Predaj nadzor, ki ga imaš nad svojim življenjem, in samo pojdi!

Nikoli ne boš izgubil kilogramov, če ne boš spremenil svojih prehranjevalnih navad. Nikoli ne boš izboljšal svojega zdravja, če ne boš jedel več zelenjave in sadja ter telovadil.

Nikoli ne boš postal pametnejši ali razširil svojih obzorij, če se nisi pripravljen učiti od drugih in brati.

Nikoli ne boš srečen, če boš vedno gledal na stvari in dogodke z negativne strani.

Nikoli ne boš dosegel sreče v življenju, če se boš obdajal z ljudmi, ki te izčrpavajo in potiskajo na dno.

TI si razlog, da si nesrečen, ti si razlog, da si ostal na brezpotju in da so tvoji odnosi slabi. Da nenehno kritiziraš druge in iščeš negativnost. Nihče drug kakor – TI. Si sam svoj največji sovražnik, si edini, ki si stoji na poti do ciljev in uspeha.

Življenje ti ne dolguje nič, ne tebi, ne nikomur drugemu, torej ne pričakuj, da ti bo kaj podarjeno. Ne pričakuj, da se bo milijon evrov kar prikazalo na tvojih vratih. Ne pričakuj, da se boš zbudil in boš imel popolno telo. Ne pričakuj, da boš dobil sanjsko službo, če nikoli ne boš vložil truda v iskanje. Nič ti ne bo prineseno v posteljo, razen morda zajtrka, ki ti ga bo pripravil partner.

Če si nekaj želiš, moraš za to trdo delati. Ne na pol, ampak z vso močjo in z vso svojo energijo. Moraš se odrekati in iti naprej, čeprav se ti zdi, da stvari ne gredo tako, kakor bi morale, da je zmešnjava in se je vse podrlo. Samo pojdi naprej, ne obupaj. Čeprav ti vse govori, da nima več smisla, ne odnehaj, kajti to je edini način, da boš dosegel nekaj, na kar boš ponosen.

Če misliš, da je življenje bedno, verjetno je, a vse je v tvoji glavi. “Tako človek, ki pravi, da zmore, kot človek, ki pravi, da ne zmore, imata prav,” je dejal Konfucij.

Ne stoj na poti svojemu življenju, ne obupaj, ko bodo stvari hude, težke, kajti če odnehaš, nikoli ne boš prišel nikamor! Namesto tega se še bolj trudi!

Verjemi vase, tudi ko nihče ne bo! Da se boš nekoč lahko ozrl nazaj in si dejal “Pa sem ti rekel!” Nihče ti ne bo verjel, da lahko narediš neko stvar, dokler je dejansko ne narediš, zato si moraš želeti živeti svoje sanje. Drugi ti lahko pomagajo ali želijo živeti tvoje sanje zaradi tebe, ampak ti si edini, ki jih lahko uresniči. Ti si edini, ki lahko uspe ali pade na poti do njihove uresničitve. Samo TI.

Nehaj delati stvari, ki te ne izpolnjujejo, nehaj kriviti druge za svoje probleme in nehaj misliti, da ti življenje nekaj dolguje, ker ti ne. Če želiš, da se tvoje življenje izboljša, začni tako živeti. Bodi pozitiven, verjemi vase in ne odnehaj, dokler ne prideš do tja. Bodi SREČEN!


shutterstock_623804987 Najlepši ljudje so rojeni prav v tem astrološkem znamenju! brooke-cagle-QJ1j4HOdNtI-unsplash 20 nasvetov za osebno rast, ki resnično delujejo! shutterstock_533093401 Feng Shui ljubezni: kako s pozitivno energijo v življenje privabiti ljubezen? Transparent iz protesta proti globalnemu segrevanju. Leto 2019 je bilo drugo najbolj vroče leto v zgodovini meritev!