moda-oskarji
Utrip mesta · moda

Poleg podelitve nagrad je najbolj pričakovan del oskarjevskega večera zagotovo rdeča preproga. Tudi letos smo v modnem uvodu v večer lahko občudovali prekrasne večerne toalete, pod katere so se podpisali najbolj priznani svetovni modni oblikovalci. In tako smo se odločili, da naredimo kratek pregled najbolje oblečenih hollywoodskih zvezd!

Na lestvico najbolje oblečenih zvezdnic 86. podelitve nagrad oskar, ki se je danes odvila v Los Angelesu in na rdečo preprogo privabila največjo hollywoodsko smetano, se je uvrstila Cate Blanchett, ki je bila tudi ena od velikih zmagovalcev večera. V prekrasni zlati Giorgio Armani obleki je bila zvezdnica videti naravnost fantastično.

S svojo modno odločitvijo je znova navdušila tudi Lupita Nyong’o, ki je blestela v prekrasni pravljični svetlo modri kreaciji. To so samo zanjo oblikovali pri modni hiši Prada. Med naše favorite se je uvrstila tudi Charlize Theron, ena redkih, ki je za ta poseben večer izbrala črnino. V rdeči je sijala Jennifer Lawrence, ki je v slabo voljo ni spravil niti neljubi padec na preprogi.

Omeniti velja tudi modno kreacijo Kate Hudson, ki je navdušila z belo kreacijo modne hiše Versace. Za belo se je odločila tudi avstralska igralka Naomi Watts, medtem ko sta Sandra Bullock in Amy Adams izbrali kraljevsko modro.

Dame pa niso bile edine, ki so ta večer izgledale ekstra modno. Tudi moški so tokrat namenili nekoliko več razmisleka izbiri oblačil. Jared Leto, dobitnik oskarja za najboljšo stransko moško vlogo, je bil eden tistih, ki je na preprogi najbolj izstopal. Igralec se namreč ni odločil za klasični črni smoking, ampak je izbral bel suknjič in videz popestril z bordo metuljčkom.

Najbolj zanimive kreacije si oglejte v spodnji galeriji.

Odpri galerijo
Prikupni puloverji, ki polepšajo lenobna jutra Japonski (na)val znamke Cuisse de Grenouille Location (9) H&M Studio nasmejano v jesen 2014 Klasičen balonar postavi naš styling stopničko višje · · · · · · · · · · · · · · ·