OTAM 85 GTS
Utrip mesta · mobilno

Podjetje OTAM je bilo ustanovljeno leta 1954 in je hkrati ena prvih ladjedelnic na obali ligurskega morja. Jahte izdelujejo sami, v lastni ladjedelnici, jamstvo za kakovost pa so zaposleni, ki se že desetletja izpopolnjujejo v svojem poklicu.

Poleg standardnih modelov se občasno lotijo tudi povsem unikatnih naročil. Eno izmed takih je jahta OTAM 85 GTS, ki jo je narisal francoski arhitekt Joseph Dirand, namenjena pa je enemu samcatemu, očitno zelo pomembnemu kupcu. Bistvo jahte OTAM 85 GTS je v kombinaciji udobja, luksuza in hitrosti. Jahto poganjata dva MTU-motorja, vsak s po 2.600 konjskimi močmi, ki poženeta jahto do maksimalnih 45 vozlov oziroma omogočata optimalno plovbo pri 38 vozlih.

Jahta ima na voljo obilico prostora za oddih, bar in razgledno galerijo. A še bolj kot to sta impresivni suiti, ki lastniku in njegovim gostom ponujata obilico prostora in najvišjo raven luksuza. Jahto boste na valovih lahko opazili šele prihodnjo sezono, do takrat pa se prepustite domišljiji, kam vse bi se z njo zapeljali.

Awake Rävik Awake Rävik: za adrenalin tudi na najbolj mirnih vodah Milan Red Milan Red: superšportnik iz rok Avstrijcev Bugatti Chiron Sky View Roof Bugatti Chiron Sky View Roof: Chiron je postal še zapeljivejši Mercedes-Benz A Sedan Mercedes-Benz A Sedan: privlačni A je dobil še bolj privlačno ‘ritko’ · · · ·