Panasonic Vitrine
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali ste že naveličani televizije, ki v izklopljenem načinu v vaši dnevni sobi ne predstavlja nobene dodane vrednosti? Predstavljamo vam edinstveno napravo Vitrine, ki združuje estetiko in funkcionalnost.

Panasonic je pri ustvarjanju nove naprave, ki bo popestrila vaš dom, moči združil s švicarskim pohištvenim podjetjem Vitra in oblikovalcem Danielom Rybakkenom. Trojici je uspelo zasnovati prav posebno inovacijo, ki nosi ime Vitrine.

Vitrine je futuristična naprava, ki združuje prozoren OLED-zaslon, tanko steklo in lesen okvir. Izpopolnjen kos pohištva se vseskozi prilagaja okolju, pri čemer izpolnjuje dve različni vlogi. Služi lahko kot tehnološki element, ki osvetljuje prostor, ustvarja prijetno vzdušje in se odlično dopolnjuje z ostalimi kosi pohištva. Obenem ga je mogoče uporabljati kot povsem običajno stekleno vitrino, v katero lahko shranite svoje najljubše predmete.

Naprava, ki je bila premierno predstavljena na letošnjem Milanskem tednu oblikovanja, sicer zaenkrat še ni na voljo potrošnikom, a prav lahko se zgodi, da se bo to zaradi njenega edinstvenega koncepta kmalu spremenilo.

Galerija – Panasonic Vitrine

Panasonic VitrineOdpri galerijo

Feng šui: kaj bi morali imeti v jedilnici, da privabimo blagostanje in boljše družinske odnose? Feng šui: kaj bi morali imeti v jedilnici, da privabimo blagostanje in boljše družinske odnose? 6 pravil Marie Kondo: takšne kuhinje nikoli več ne boste pospravljali 6 pravil Marie Kondo: takšne kuhinje nikoli več ne boste pospravljali 56350862_280604439527901_834634902652138768_n Bugatti Home: fuzija modernih in klasičnih materialov Velika noč: top trik za barvanje jajc s prtički Velika noč: top trik za barvanje jajc s prtički · ·