cover
V zraku · buzz buzz

Oh, Pariz: mesto romantike, Amelie, slastnih macronov, dobrega vina in Coco Chanel. In New York! Mesto Franka Sinatre, brooklynskega mostu, Carrie Bradshaw, opečnatih fasad in visokih stolpnic – mesto, ki nikoli ne spi. Ste v obračunu med mestoma bolj za Pariz ali za New York? Odločite se preko brilijantnih ilustracij francoskega grafičnega oblikovalca Vahrama Muratyana.

Francoski grafični oblikovalec Vahram Muratyan je leta 2010 veliko časa preživel v New Yorku, kjer je na svojem blogu Pariz vs. New York začel objavljati ilustracije tipičnih značilnosti Pariza, ki se razlikujejo od tistih v New Yorku: od jutranje kave pa do mode, literature, stavb in navad ljudi. Ko je te ilustracije kasneje izdal še v knjigi Paris vs. New York: A Tally of Two Cities (Pariz vs. New York: Obračun med mestoma) je le ta postala prava uspešnica.

PREBERITE ŠE: Ljubke ilustracije pametnih besednih iger

In na katero stran se v obračunu med mestom luči in mestom, ki nikoli ne spi, nagibate vi?

Za vse večne romantike, ki ste zaljubljeni v Pariz, bo med ogledom ilustracij v naši galeriji primerna spremljava spodnja pesem:

Za vse tiste, ki prisegate na New York in njegovo čarobnost velemesta, pa naj vas med ogledom ilustracij spremlja Frank Sinatra:

Ilustracije Vahrama Muratyana Pariz vs. New York si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

Businesspeople Running Towards Finish Line Infografika: Kako zgleda tipičen dan uspešnega poslovneža? Prvega ne pozabiš nikoli... skoka v morje. Posnetek najsrečnejšega psa ujetega z GoPro kamero Joan_Rivers_Musto_Party_2010_Shankbone Joan Rivers: 20 najboljših šal preminule komedijantke cover Ko naslovnice modernih revij postanejo del klasičnih umetniških del · ·