Čokolada Patrón Alquimia Collection
Utrip mesta · kulinarika

Tekila Patrón velja za najboljšo tekilo na svetu. In eno od najdražjih. Za steklenico morate namreč odšteti kar 7500 ameriških dolarjev. Če si ne morete privoščiti takšnega izdatka, pa bi vseeno radi okusili tekilo Patrón, vam bo prav prišla informacija, da se je Patrón povezal z znamko čokolade Kreuther Handcrafted Chocolate, s katero sta izdelala čokoladice s tekilo Patrón. No, tudi ta špas ni poceni, saj morate za škatlico s 24 čokoladicami odšteti kar 1000 dolarjev.

Če vam je 7500 ameriških dolarjev preveč za steklenico Patrónove tekile, jo lahko zdaj dobite nekoliko ceneje, v nekoliko manjši količini in skupaj s čokolado. Mehiški Patrón se je namreč povezal z znamko Kreuther Handcrafted Chocolate in nastala je kolekcija čokoladic Patrón Alquimia Collection za 1000 dolarjev.

PREBERITE ŠE: Neverjetno realistični izdelki iz čokolade, v katere si ne boste upali ugrizniti

Serija je omejena, vsaka pa vsebuje 24 čokoladic s šestimi različnimi okusi in vrstami tekile – Albedo (bela čokolada), Nigraurum (marmorirana čokolada s karamelo), Cuprium (čokolada z ingverjem in bučo), Nigralbus (mlečna čokolada), Rubedo (lešnikova čokolada) in Citrinitas (čokolada z medom). Petina izkupička od prodaje gre v dobrodelne namene.

Galerija – Patrón Alquimia Collection:

Čokolada Patrón Alquimia CollectionOdpri galerijo

Vino Igra prestolov Pozor, prihaja vino Igra prestolov! ček 5 Vinakoper ponovno pripravil dobrodelno licitacijo barikov shutterstock_474747136 Belgijsko pivo je postalo svetovna kulturna dediščina Najboljša peneča vina iz Slovenije Top 5: najboljše slovenske penine, s katerimi bomo nazdravili novemu letu · ·