Pearl RearVision
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · mobilno

Kamera je idealen asistent pri parkiranju avtomobila. Žal je serijsko še nima vsak avtomobil. A samo zato, ker je vaš avto nekoliko starejšega datuma, še ne pomeni, da morate biti prikrajšani za tehnološke priboljške. Zdaj si namreč lahko omislite zadnjo kamero ne glede na to, kateri avto vozite. Spoznajte Pearl RearVision, okvir za registrsko tablico, ki služi kot zadnja kamera. Hitro namestljiva in poceni rešitev za lažje bočno parkiranje in asistenco pri vzvratni vožnji.

Tako kot FenSens je tudi montaža okvirja za registrsko tablico Pearl RearVision nadvse preprosta in hitra. A v nasprotju s prvo rešitvijo, ki uporablja senzorje, ima okvir za registrsko tablico RearVision vgrajeno kamero. Okvir so tako vaš dodaten par oči.

PREBERITE ŠE: FenSens – okvir za registrsko tablico kot parkirni senzor

Pearl RearVision deluje v navezi s pametnim telefonom in namensko mobilno aplikacijo, kamor prek adapterja v OBD-priključku pošilja živo sliko. Okvir za registrsko tablico je vodoodporen in opremljen s solarnimi paneli, zato nikoli ne potrebuje polnjenja in menjave baterij. Ponuja širokokotni pogled, za kar se ima zahvaliti paru HD-kamer. Poleg slike oddaja tudi zvočne signale, s katerimi opozarja na morebitne ovire na poti.

Pearl RearVisionOdpri galerijo

Samsung Gear Fit 2 Samsung Gear Fit 2: ker želite biti fit do poletja Slovenski naravni ovitki za telefon Organika Cases Organika Cases: slovenski ovitki za telefon z vonjem po kavi, vrtnici, senu in jasminu Ko iPhone postane Android Čudežni etui Tendigi – ko iPhone postane Android Držalo Sospendo Sospendo – držalo za mobilne naprave je dodaten par rok, ki ste ga krvavo potrebovali ·