Performance Pack Level 2: ko običajni Ford Mustang GT ni dovolj.
Utrip mesta · mobilno

Ko običajni Ford Mustang GT ne zadostuje posameznikovim željam ali na njem kaj pogrešajo, se lastniki teh avtomobilov lotijo takšnih in drugačnih predelav. Na srečo so pri Fordu ponudili tovarniško predelavo, ki si jo lahko izberete že pri nakupu novega avtomobila. Ford Mustang GT postane s paketom Performance Pack Level 2 še bolj podivjana zverina.

Vsi se lahko strinjamo, da ni človeka, ki še ne bi slišal za Forda Mustang oziroma ne bi vedel, kakšen je ta na pogled. To je tudi eden izmed razlogov, da so se pri Fordu odločili še dodatno nadgraditi svojo 8-valjno GT-zverino. Predstavili so Performance Pack Level 2, ki nadgrajuje dosedanji paket Performance Pack in prinaša nekaj všečnih tehničnih in vizualnih elementov. Najbolj opazna nadgradnja je bolj agresivna in nižja preža Mustanga GT. Z nadgradnjo je pridobil tako imenovani prednji spliter, ki pri 128 km/h ustvari 10 kilogramov sile, ki vleče avtomobil navzdol proti cestišču. Nov je tudi zadnji spojler, ki szdaj še bolj izstopa. V notranjosti so na voljo sedeži Recaro, odeti v usnje ali po želji tudi v tkanino.

Tehnični popravki so se dotaknili volanskega mehanizma in predvsem podvozja. To ima vgrajene trše vzmeti in bolj čvrste stabilizatorje. Predelanemu Mustangu so nadeli 19-palčna platišča s pnevmatikami, ki so za skoraj 4 centimetre širše od tistih na standardnem Mustangu GT. Skupaj s podvozjem približajo avtomobil za skoraj 3 centimetre bližje podlagi. Performance Pack Level 2 vsebuje vse dodatke, ki jih vsebuje osnovni Performance Pack, kot je recimo zavorni sistem ABS, nadzor stabilnosti, električno krmiljenje, večji radiator in športne Brembove zavore. Performance Pack Level 2 je na voljo samo z ročnim menjalnikom, a je zanj pri nakupu novega Mustanga GT treba doplačati okoli 4.000 evrov.

Galerija – Performance Pack Level 2: ko običajni Ford Mustang GT ni dovolj

Performance Pack Level 2: ko običajni Ford Mustang GT ni dovolj.Odpri galerijo

Mazda Vision Coupe: Mazdin najnovejši koncept Mazda Vision Coupe: Mazdin najnovejši koncept Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition: prava paša za oči 2018-hennessey-venom-f5 (4) Hennessey Venom F5: najboljši hiperšportnik Novi Citroën C4 Cactus (2017): udobna kompaktna limuzina z izjemnim značajem Novi Citroën C4 Cactus (2017): enostavno zelo drugačen · · · · ·