PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Piercing na obrazu lahko izpostavi naše najboljše lastnosti, odmakne pogled od manj ljubih obraznih značilnosti ter naredi naš obraz preprosto bolj zanimiv. Predstavljamo vam nekaj deklet iz Instagrama, ki so z obraznim piercingom naredile najboljše možno in se lahko pohvalijo s prelepimi piercingi na obrazu.

Odločitev za piercing je lahko razburljiva in hvaležna. In da si zagotovimo, da nam naše odločitve ne bo žal je pomembno, da izberemo tak piercing, ki je pravi za nas in nam ne bo prinašal težav. Obstajajo številni piercingi na obrazu, zelo pogosto je prediranje ustnice, ki se lahko izvaja bodisi na sredini, na levi ali pa na desni strani. Če se odločimo za obe strani spodnje ustnice, potem imamo t.i. “kačji ugriz”. Nekateri ljudje pa se odločijo za “Monroe” piercing, kjer je piercing lociran nad ustnico. Najbolj pogost je piercing v nosu.
Mi smo na Instagramu našli nekaj deklet, ki imajo prelepe  piercinge na obrazu. Morda pa bo kateri od teh spodbudil nas, da se končno odločimo kje in kako si želimo narediti piercing.

PREBERITE ŠE: Trend: tatu namesto poročnega prstana

V galeriji si oglejte dekleta s prelepimi piercingi na obrazu.

Odpri galerijo
iStock_000043524748_Medium (1) Katera oblika kreativnosti je najbolj “seksi”? goodwp.com_21584 Zakaj imajo zebre črno-bele črte? Playful couple. Beautiful young loving couple bonding to each other and smiling while making a fake mustaches from her hair Katere lastnosti žensko naredijo idealno PicMonkey Collagee Peddy Mergui: kaj, če bi Apple prodajal mleko? ·