Pirelli P Zero sound
V zraku · tehnologija · gadgeti

Podjetje Pirelli Design je vneslo nekaj glasbe v pnevmatike. Ne dobesedno, ampak v obliki zvočnika, ki je pomanjšana različica pnevmatik, ki jih Pirelli uporablja za testiranja v vetrovniku.

Zvočnik Pirelli P Zero sound si lahko omislite v devetih barvah, vsaka od njih pa ponazarja eno izmed komponent, ki so potrebne za izdelavo pnevmatik. Za izdelavo ‘zvočne pnevmatike’ so zadolženi pri podjetju Ixoost, ki ima z visokotehnološkimi zvočnimi napravami že kar nekaj izkušenj. Zvočnik v sebi skriva 100-vatni digitalni signalni procesor, 3,9-palčni srednjetonski zvočnik in palčni visokotonski zvočnik. Zvočnik v premeru meri 330 milimetrov, v globino pa 200 milimetrov, kar predstavlja dovolj kompaktno velikost, da ga boste zlahka postavili na polico.

Zvočnik z različnimi napravami povežemo s pomočjo protokola Bluetooth 4.0. Njegov dizajn je zagotovo dovolj mamljiv, da bi ga želeli imeti vsi ljubitelji Formule 1 v svoji dnevni sobi. A nakup žal ni poceni, saj je treba za zvočnik odšteti kar 2.400 evrov.

Galerija slik: Pirelli P Zero sound

Pirelli P Zero soundOdpri galerijo
scatteredsensors_caddie_Reduced Najboljši sledilci telesne aktivnosti in športi, za katere so najbolj primerni XF10_2000x700fas Fujifilm XF10 posname fotografije, ki jih lahko takoj naložite na Instagram Apple_MacBook_Pro_update_13in_15in_07122018 Novi Apple MacBook Pro: izjemna zmogljivost v kombinaciji s tiho tipkovnico Oscar-2 Oscar: koš, ki odpadke loči glede na to, ali jih je mogoče reciklirati · ·