Mark Parker - NIKE
Utrip mesta · dom

Uspešni ljudje se ne šalijo, ko gre za njihov delovni prostor. To mora biti kraj, kjer so lahko produktivni, kjer je ostati zdravo in udobno po več ur, iz dneva v dan. Gotovo ste se že kdaj spraševali, kje znani, bogati in uspešni ustvarjajo svoj imperij. Naj vam pomagamo. Tukaj je nekaj pisarn največjih uspešnežev in umetnikov našega časa, kot so Woody Allen, Al Gore, Karl Lagerfeld, Steve Jobs, Bill Clinton, Mark Zuckerberg in drugi.

Vsak od nas ima svoje mnenje, ko gre za t.i. delovni prostor. Nered na mizi ne pomeni nujno nereda v možganih in obratno, tudi izvrsten red na mizi ne pomeni, da ima lastnik tudi tako urejene misli. Kaj so točno znaki genija, ne vemo. Vemo pa to, da ne glede na to, ali so njihove mize v neredu ali redu, so ti ljudje brilijantni. Privoščite si nekaj neškodljivega voajerizma in skrivaj pokukajte na mize in delovne površine mislecev, poslovnežev, pisateljev in umetnikov. Morda boste tudi zase našli kakšno inspiracijo.

Oglejte si pisarne znanih in uspešnih v galeriji.

Steve JobsOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: 10 zabavnih pregrad pisarniških prostorov

KeepCup Lifestyle 2 Lončki KeepCup v novih barvah – najboljša stvar za ljubitelje kave na poti Ptičje hišice, ki jih boste naredili sami, bodo to zimo lepa in dobra gesta. DIY: Naredimo ptičjo hišico pega-d-and-e-colorup-lamp-designboom-01 ColorUp – barvna lučka, ki posnema barve v okolju PicMonkey Collage Refold – praktičnost, okoljska ozaveščenost in dober dizajn: Zložljiva mizica iz kartona · · ·