Pivo z okusom piškotov Oreo
Utrip mesta · kulinarika

Pravijo, da so piškoti Oreo mleku najljubši piškoti. Pivovarna Veil iz Richmonda v Virginiji pa je pripravila pivo Hornswoggler, ki je fermentirano v stotinah kilogramov Oreo piškotov. Bi pokusili pivo z okusom piškotov Oreo?

Piškoti Oreo in mleko so kot jagode in čokolada. Pivovarna Veil Brewing Co. pa želi prekiniti to tradicijo s čokoladnim pivom Hornswoggler, ki je fermentirano v stotinah kilogramov piškotov Oreo. Da, prav ste prebrali.

PREBERITE ŠE: Recept: čokoladna torta s pivom

Svoje čokoladno pivo s 7 odstotki alkohola so oplemenitili s priljubljenimi piškoti Oreo. Če ljubite omenjene piškote, morate Hornswoggler, pivo z okusom  piškotov Oreo, definitivno poizkusiti. Omejeno serijo 4,7-decilitrskih pločevink so kupci v trenutku razgrabili, kdaj bodo naredili nove, pa še ni znano. Na voljo je bilo tudi v točeni obliki.

Galerija – pivo s piškoti Oreo:

Pivo z okusom piškotov OreoOdpri galerijo

Coca-Cola Plus Coca-Cola Plus – ‘bela’ Coca-Cola brez sladkorja in kalorij Lego burger Lego burger – burger s kruhkom v obliki kocke Lego Modularna čokolada Complements Modular Chocolate Modularna čokolada – igranje z okusi Fagottini Dorati alla Nutella (1) 5. februar: svetovni dan Nutelle, njam! · · · ·