Likovno-plesna umetnost Heather Hansen
V zraku · buzz buzz

Umetnica in plesalka Heather Hansen je ljubezen do umetnosti in plesa združila v enem. Njeni plesni nastopi so namreč nekaj povsem drugega. Vsak njen plesni gib namreč pusti sled. Ne le simbolično, tudi fizično, na platnu, ki je njeno plesišče. Oglejte si njene čudovite likovno-plesne kreacije in nastop.

Heather Hansen je strast do plesa in likovne umetnosti zlila v eno. Namesto klasičnega pristopa k sliki tako na platno, ki je njeno plesišče, ročne poteze s čopičem nadomešča s plesno koreografijo.

PREBERITE ŠE: Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils navdušila na Britanija ima talent

Ustvarja z ogljem, rezultat pa je abstraktna umetnost, ki se med plesnim nastopom iz plesnega spremeni v likovno ”agregatno stanje”. Spodaj si lahko ogledate njena dela, zgoraj pa njen plesni nastop, ki je istočasno proces nastajanja umetniške slike.

Likovno-plesna umetnost Heather HansenOdpri galerijo
Fail kompilacija iz šolskih klopi ”Fail” kompilacija iz šolskih klopi, ki vas bo nasmejala do solz Skejtanje v breztežnostnem prostoru Skejt legenda Tony Hawk rolka v breztežnostnem prostoru! Restavracija Sigh Sigh – prva restavracija, ki streže hrano namenjeno izključno fotografiranju Vojna s samolepilnimi lističi Vojna s samolepilnimi lističi z epskim zaključkom ·