cover_player
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

PLAYER je nova iOS aplikacija, ki na novo definira našo glasbeno zbirko. Deluje namreč kot predvajalnik glasbe, ki analizira vsako pesem v glasbeni knjižnici, tako da lahko igramo skupaj z njim kot profesionalci.

PLAYER omogoča, da vidimo akorde, ključe in strukturo pesmi v realnem času. Prav tako prikaže položaj prstov za kitaro, klavir in ukulele. V primeru da akordi niso na voljo v bazi, PLAYER analizira pesem od 80 do 100 odstotkov natančno. Pri zahtevnejših “beatih” se pesmi predvajalo počasneje, PLAYER pa vsebuje še seznam pesmi za vadbo in seznam za poslušanje. Na voljo je urednik za popravke in eksperimentiranje.

PREBERITE ŠE: iCukoo – aplikacija s katero donirate

Sekciji “Discover” in “Top Charts” odlikuje nov zmogljiv način, da najdemo super skladbe med 40 milijoni zbranih na iTunes. Hitro in enostavno je poiskati pesem, se učiti in igrati s predvajalnikom in aplikacijo PLAYER.
Aplikacijo si lahko prenesete na iTunes.

xon-bindings CES 2015: Pametne snowboard vezi XON Snow-1 skype_translator-3f3cac62b1586df2 Skype Translator – prevajanje pogovora v realnem času Apple_Design_Award_2014 Apple Design Awards 2014: Najboljše iOS aplikacije leta next-keyboard Next Keyboard – popolna tipkovnica za iPhone · · ·