Prikupna počivala za zapestje
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vas zaradi uporabe miške in tipkovnice mučijo bolečine v zapestju? Rešitev je bodisi podloga za miško s počivalom za zapestje bodisi zgolj počivalo. Če želite izstopati, pa si lahko namesto tega omislite plišasto igračko, ki vam bo ne le razbremenila zapestje, ampak med tipkanjem in klikanjem tudi delala družbo.

Bolečine v podlahti ter slabša gibljivost zapestja in prstov je le nekaj poškodb, ki jih lahko pripišemo pogosti uporabi računalniške miške in tipkovnice. Tovrstne tegobe lahko preprečite s počivalom za zapestje; če želite pri tem izstopati, so za vas prava izbira počivala v obliki plišastih igrač.

PREBERITE ŠE: Spremeni stari pametni telefon v kamero za videonadzor

Ljubka rešitev prihaja iz Japonske in vključuje like iz japonskih risank anime in računalniških igric. Tovrstni pripomoček vam bodo ne le blažil napetost v zapestju, ampak tudi pomagal pri premagovanju stresa.

Prikupno počivalo za zapestjeOdpri galerijo
Nadzorni sistem Olmose Spremeni stari pametni telefon v kamero za videonadzor yocam001 YoCam: najmanjša vodoodporna kamera in fotoaparat na svetu Kabel PowerMe PowerMe kabel vsako napravo spremeni v vir napajanja Glasbeni predvajalnik Prizm Prizm: glasbeni predvajalnik, ki vrti glasbo, ki jo rad poslušaš · ·