VIBER SUMMER RESCUE KIT visual copy
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Preden začneš zares uživati v poletju, pripravi svoj mobilni telefon, poskrbi za dobro internetno povezavo in si naloži najnovejšo različico Viberja, ki ponuja napredna orodja in hitrejšo izkušnjo.

Poletje je tu in s tem tudi poletni Viber paket. Kaj ponuja?

Gladko načrtovanje

Ali si vedel, da lahko prek Viberja rezerviraš celoten dopust ali pa s prijatelji deliš hotele, ki si jih izbral? Pojdi v meni za razširitev klepeta (GIF+) in preko Booking.com poišči popolno namestitev, deli možnosti v klepetu in potem, brez da zapustiš Viber, opravi rezervacijo.

Ob načrtovanju uživaj ob dobri glasbi, ki jo lahko poslušaš prek Viberjevih globalnih partnerjev Spotifyja (ta v Sloveniji ni na voljo) in YouTuba. Ti je vmes, ko čakaš, da se prijatelji odzovejo, dolgčas? Nežno jih dregni z gifi TuneMoji, ki ustvarijo zvok.

Bodi kot domačin!

Lokalna številka Viber ti omogoča, da sprejemaš klice in sporočila brez stroškov gostovanja. To pomeni, da lahko potuješ kjerkoli in govoriš kadarkoli, ne da bi za to zapravil celo premoženje. Ta funkcija ti omogoča lastno lokalno telefonsko številko, kar pomeni, da te lahko kdorkoli zunaj platforme Viber pokliče ali pa ti pošlje SMS sporočilo po lokalnih cenah. Trenutno je storitev na voljo v Združenih državah Amerike, v Veliki Britaniji in v Kanadi, kmalu pa bo na voljo tudi na drugih trgih.

Če tvoji prijatelji nimajo nameščenega Viberja, uporabi možnost Viber Out, ki ti omogoča, da preko aplikacije Viber pokličeš tudi tiste, ki nimajo Viberja. Kupi si dobroimetje ali prihrani denar z naročniškim paketom.

Naj te ne skrbi, če ne govoriš tujega jezika, saj jih Viber zna kar trideset. Če želiš prevesti sporočilo, ga pritisni z dolgim klikom in prikazala se ti bo možnost izbire med tridesetimi jeziki. Viber ti tako omogoča, da govoriš katerikoli jezik in to brez nadležnih zatipkov. Zdaj lahko namreč popraviš tudi poslana sporočila. Če se tvoja majhna tipkarska napaka spremeni v sporočilo, ki si ga poslal popolnoma napačni osebi, ne skrbi, saj lahko zdaj izbrišeš sporočilo za vse, ki so udeleženi v klepetu.

Nikoli se ne izgubi!

Uporabi funkcijo Deli lokacijo, s katero določiš svoj položaj, izbereš naslov in ga deliš z ljudmi, s katerimi potuješ.

Naj ti ne bo dolgčas.

Če hočeš med čakanjem na avtobus ali letalo ubiti nekaj časa, lahko igraš eno izmed neštetih iger na Viberju. Igre Viber so zabaven in interaktiven način za povezovanje s prijatelji, obenem pa lahko vse stike s seznama povabiš, da igrajo s tabo.

Ostani v stiku.

Najboljši dopust je tisti, ki ga deliš! Odpri prav posebno Viber skupnost, ki je posvečena samo tvojim počitnicam, skupinski klepet z neomejenim številom članov, z boljšo skrbniško kontrolo in kupom novih funkcij za klepet. Prijatelje in družino, ki ni s tabo na počitnicah, povabi, da ostanejo v stiku in jim pokaži, kako kul je na počitnicah. Lahko povabiš tudi tiste, ki so s tabo na dopustum da skupaj praznujete in si ogledate spomine s počitnic.

Povej, tako kot je.

Včasih ni potrebe, da uporabimo besede. Še posebej, če imaš smešne nalepke, s katerimi lahko prikažeš točno to, kar si želel povedati.


shutterstock_637593085 Najboljše aplikacije za horoskop 2019: imej življenje v svojih rokah! Potuj brez skrbi: najboljše mobilne aplikacije za potovanje! Najboljše aplikacije za potovanja: potuj brez skrbi! Apollo - Tablet add photo APOLLO: RAČUNOVODSTVO PRIHODNOSTI Nike_Fit_at_home_native_1600 Nike Fit: skeniraj stopalo in izberi PRAVO velikost čevlja · ·